Archívum

Összesen: 840 db

További oldalak: « 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 42 »

2020-12-01

Karácsonyi képeslap küldő szolgálatot indítunk

Fura lesz idén a Karácsony, hiszen a felelősségteljes szeretet – a járványveszély miatt - miatt sok rokonunkkal, barátunkkal kerülni kell a közvetlen érintkezést. De széppé teheted az ünnepet azoknak is, akikkel nem találkozol: küldj nekik karácsonyi képeslapot az Állatkertből!

Olvasom tovább...

 

2020-11-30

Adventi Nyereményjáték!

Mi is várjuk a Karácsonyt, különleges Adventi naptárat készítettünk! Naponta kiderül, hogy milyen ajándékot is lehet nyerni.

Olvasom tovább...

 

2020-11-28

Oroszlán Szonja új kedvencei: Lajos és Dezső

Örökbefogadott oroszlánja mellé új családtagokat választott Oroszlán Szonja. Az Állatkert iránti elkötelezettsége bizonyítékaként örökbe fogadta Lajost, az emut és Dezsőt, a gallérős páviánt.

Olvasom tovább...

 

2020-11-26

Jelszó: AnnaHanna

Bár fekete pénteknek nevezik (Black Friday), mi inkább vörösbarna színnel jeleznénk akciónkat: az állatkerti ajándékboltban és a webshopban november 27-én minden terméket 20 %-os kedvezménnyel lehet megvásárolni!

Olvasom tovább...

 

2020-11-20

Fantasztikus ajándékot kaptunk!

Még több hét van hátra ebből az évből, de mi már kaptunk egy fantasztikus 2021-es naptárat. Virágok növekednek majd belőle: magpapír választja el az évszakokat ebben a csoda-naptárban!

Olvasom tovább...

 

2020-11-12

Óriási hÍrünk van

Nagyon sokan érdeklődnek, hogyan is segíthetnek ebben a nehéz helyzetben az Állatkertnek. Hogy könnyebben megtehessék, az internetes kiszolgálás mellett újra megnyitjuk az Alapítványi irodát és az Állatkerti Ajándékboltot, minden nap 10-16 óra között.

Olvasom tovább...

 

2020-11-11

Auróra levele a látogatóhoz (Tatjana után, szabadon)

Ugye, nem hagysz magamra? Akkor is gondolsz rám, ha nem látogathatsz meg egy ideig?

Olvasom tovább...

 

2020-11-05

Támogatóink jóvoltából: Arun óriáslabdát kapott a szülinapjára

Az óriáslabdát Alapítványunk honlapjának http://www.allatkertialapitvany.hu/tamogatas/elefant/ aloldalára küldött támogatásokból vásároltunk a kiselefántnak. De az ünnepi hétvégén még az örökbefogadók is kapnak ajándékot.

Olvasom tovább...

 

2020-10-29

Mongúzaink is megkapták a magukét

Ajándékot kapott a mongúzcsapat, - rögtön mind a három faj! A zebramongúzok, a törpemongúzok és a rókamanguszták nagy érdeklődéssel vették birtokba az állati játékokat.

Olvasom tovább...

 

2020-10-15

Ajándékok az új taggal gyarapodott orángutáncsaládnak

Ha újszülött érkezik a családba, le kell kötni a nagyobbacska gyermekek figyelmét, hogy állandó kíváncsiskodásukkal ne zavarják se a mamát, se a babát. Így van ez az orángutánoknál is, ahol néhány napja újabb bébi született! Alapítványunk ajándékokkal lepte meg az orángokat.

Olvasom tovább...

 

2020-10-14

Halloweeni borzongás

Igazi kísértetekkel, boszorkányokkal és vámpírokkal nem szolgálhatunk, de egy hátborzongatóan jó élménnyel igen!

Olvasom tovább...

 

2020-10-13

Balu mázlista

Balu igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen immár ezüst fokozatú támogatója is van! A C&C Laboratory Kft. szakembereinek nem csak legújabb termékük, az UW Premium Medvebalzsam kapcsán jutnak eszükbe az állatok.

Olvasom tovább...

 

2020-10-11

Sikeres volt az őszi nevelőszülői értekezlet is

Épp egy hét telt el és mindmáig kapjuk a köszöneteket a virtuális nevelőszülői értekezlet kapcsán. Pedig mi tartozunk köszönettel minden örökbe fogadónak, hogy kitartanak az Állatkert mellett ezekben a nehéz időkben is.

Olvasom tovább...

 

2020-10-04

Az október 4-i ingyenes belépés nem vész el az örökbe fogadóknak!

Bárki meglátogathatja kedvenc állatát október 4-én is az Állatkertben, - csak éppen nem a hagyományos Állatkerti Nevelőszülők Napjának rendezvénye kapcsán. A népszerű eseményt ugyanis – a járványügyi helyzet miatt - virtuális térben, facebook oldalunkon rendezzük meg.

Olvasom tovább...

 

2020-10-04

„Uram, tégy engem a te békéd eszközévé…”

Ma az Állatok világnapja van, Assisi Szent Ferenc, az állatok védőszentje halálának emlékére. Ma tartjuk az Állatkerti Nevelőszülők Napját (sajnos csak virtuálisan), megköszönve az örökbe fogadóknak, hogy ők valóban a felelős állattartás hívei.

Olvasom tovább...

 

2020-10-01

Ezekért a nyereményekért érdemes tombolázni!

Minden szimbólikus falat husi, bála széna vagy kosárka banán, amit a Támogatás oldalunkra ( http://www.allatkertialapitvany.hu/tamogatas/) utaltok, egy tombola jegyet ér ötszáz forintonként. A Virtuális tombolán még azok is játszhatnak, akik személyesen nem tudnának eljönni az október 4-i Állatkerti Nevelőszülők Napjára.

Olvasom tovább...

 

2020-09-27

A virtuális szülői értekezlet részletes programja

Visszaszámlálás indul: még hatot kell aludni a virtuális szülői értekezletig! Ideje, hogy közreadjuk, mire is számíthattok október 4-én.

Olvasom tovább...

 

2020-09-26

Boldog szülinapot, Golo!

Ma, azaz szeptember 27-én van a 40. születésnapja Golonak, a gorillahímnek. Isten éltessen ezüsthátú!

Olvasom tovább...

 

2020-09-25

TOP 10

Arun, mindenek felett! Amióta megszületett, szinte mindig az élen állt a legnépszerűbb állatok listáján.

Olvasom tovább...

 

2020-09-24

Virtuális tombola: Egy falatka állatkert

Szeretnél egy családi hétvégét egy szuper hotelben? Vagy egy óriás plüssfigurára vágysz? Esetleg kertészeti utalványra, ismeretterjesztő könyvekre, kozmetikai ajándékcsomagra vagy szabaduló szobás programra vágysz? Bármelyiket megnyerheted…

Olvasom tovább...

 

További oldalak: « 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 42 »

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink