Ezekért a nyereményekért érdemes tombolázni, személyesen is és online is!

2022-05-09

A vasárnap esedékes Állatkerti Nevelőszülők Találkozója alkalmából most is duplán hirdetjük meg a tombolát!

Nem csak május 15-én, az Állatkertben lehet majd személyesen tombola szelvényeket venni, hanem a korábbi virtuális nevelőszülői értekezleteken bevezetett online formában is, hogy azoknak is legyen nyerési esélyük, akik nem tudnak eljönni vasárnap.

Támogatóink jóvoltából kétszer annyi értékes nyereményt gyűjtöttünk össze, a tombolán is számos ajándék vár gazdára. Sőt, éppen kétszer annyi, hiszen mindkét tombolasorsoláson majdnem ugyanaz a nyereménylista, néhány díj kivételével. A fődíj mindkét formában: 1 db Ajándékutalvány a noszvaji OXIGÉN FAMILY Hotelbe (2 éjszakára, 2 felnőtt, 1 gyerek részére félpanziós ellátással, wellness használattal, gyerekanimációs programokkal),  az Oxigén Family Hotel Superior Hotel, a Samu nevű kis elefánt ezüst fokozatú támogatójától. A következő legértékesebb nyereményünket Rosie pingvinünk ezüst fokozatú támogatója, az Ekol Logistics Kft. jóvoltábólt lehet megnyerni: családi belépőjegyet az Aquaworld Élményfürdőbe, míg a virtuális tombolára értékes ajándékcsomagot ajánlottak fel. A harmadik fődíjunk nyertesei – mindkét tombolán - 2 főre szóló vouchert nyerhetnek a Sunday Brunch LÁNG Bistro & Grill Éttermbe, a Hilton Hotel felajánlásában.

De a nyereménylistán számos más érdekesség is található a gyógynövényes kozmetikumoktól kezdve Arun és Sanyi pingvin bekeretezett lábnyomáig, mesefigurás és plüss ajándékcsomagok, a NemAdomFel Kávézó kézműves finomságai, szörp- és nápolyi csomagok, ismeretterjesztő- és mesekönyvek, kertészeti ajándékutalványok mellett. (A részletes listát ld. alább.)

De lássuk, mit is kell tenniük azoknak, akiknek valamelyik nyereményre fáj a foguk!
Azok, akik személyesen részt vesznek a vasárnapi Állatkerti Nevelőszülők Találkozóján az állatkertben, itt a helyszínen vehetnek tombolaszelvényt 9 óra és 14:15 között, darabonként 500 Ft-os áron. A tombolahúzás 14:30-kor lesz a Főtéren.

Megsokszorozhatja nyerési esélyeit az, aki az online tombolára (is) benevez és május 10. (kedd) 10 órától május 16. (hétfő) 18 óráig a honlapunk támogatás oldalára (www.allatkertialapitvany.hu/tamogatas/)  legalább 500 Ft-nyi adományt küld. Ez az összeg egy virtuális tombolaszelvény ára. Annyi virtuális tombolajegyet számolunk el egy-egy adományozónak, ahányszor 500 Ft támogatást utal.  Aki egy falatka halat küld az óriásvidra kölyköknek (500 Ft), tehát egy virtuális tombolajegyet kap, aki egy adagnyi bambuszt (2000 Ft) a kispanda családnak, az pedig négy esélyt kap majd a virtuális tombolasorsoláson, aki pedig az elefántoknak küldene egy bála szénát (1000 Ft adomány), az 2 tombolaszelvény reménykedő tulajdonosa lesz. Az összeget közvetlenül bankszámlánkra is lehet utalni egészen május 10. és 16. között ebben az esetben kérjük, a közleménybe írjátok be az email címeteket, hogy a nyertesekkel fel tudjuk venni a kapcsolatot. (Számlaszámunk: 12010611-01714727-00100000)

A virtuális tombolahúzást május 17-én 20 órakor tartjuk, a nyertesek névsorát május 18-án közöljük. Velük azon az email címen vesszük fel a kapcsolatot, amelyet a támogatói oldalon, vagy a banki utalás közleményében megadnak.

Állatkerti nyereménylista a személyes tombolán:

Fődíj: Két éjszakás családi (2 felnőtt, 1 gyermek részére) ajándékutalvány a noszvaji Oxigén Family Hotelbe, a Samu nevű elefánt ezüst fokozatú támogatójától.
2. díj: Családi belépő 2 felnőtt és két gyermek számára az Aquaworld Élményfürdőbe az Ekol Logistics Kft., a Rosie nevű pingvin ezüst fokozatú támogatójától
3. díj: Ajándékutalvány a Láng Bistro & Grill étterembe vasárnapi svédasztalos ebédre 2 fő részére, a Hilton Budapest felajánlásában
4-6. díj: Prémium fokozatú örökbefogadási csomag, az Állatkerti Alapítvány felajánlásában
7-8. díj: 10.000 forint értékű, a Foodpanda szolgáltatásaira beváltható kupon, a Foodpanda, a kis panda család platina fokozatú támogatójától