Fergeteges Retrobuli az Állatkertben

2022-08-12

Köszönjük, köszönjük, köszönjük mindenkinek, akik pompássá tették Alapítványunk 30. születésnapja alkalmából rendezett Retrobulit és Fergeteg Partyt! Hála DJ Dominique fantasztikus közönség- és közösségszervező erejének, sztárvendégeinknek, és főként azoknak, akik eljöttek, hogy velünk ünnepeljenek!

 

Melyik volt jobb? Demjén Rózsival közös fotót készíteni Buana és Bulan társaságában, vagy meglesni Shakirát, amint Oroszlán Szonját fixálja? (Kicsi) Gesztenyét keresni Dobrády Ákossal vagy Németh Kristóf és Beleznay Endre beszélgetését kihallgatni, amint egy negyvennél idősebb hölgy, Liesel kvalitásait méltatják? Esetleg Wadadisi nyomán keresni az igazságot Kecskés Karinával, vagy könnyekig meghatódni az elefánt dübörgésen, Szigeti Ferenc, a Karthago együttes frontemberének szívszorító előadásában?

Az Állatkerti Alapítvány 30. születésnapja alkalmából rendezett jótékonysági Retrobulin a közönségnek nem kellett választani: valamennyi élménynek részese lehetett, sőt még sokkal többnek! Hiszen az emlegetett művészek – az Állatkert támogatóiként - csütörtök este meglátogatták örökbefogadott állataikat: Demjén Rózsi a cebui disznók, Dobrády Ákos a gyűrűsfarkú makik, Kecskés Karina a szurikáták, Németh Kristóf Niva, a szibériai tigris (az emlegetett Liesel egyébként egy koros gorilla, akit a Fórum színház társulata éppen most fogadott örökbe A feleség negyvennél kezdődik című bemutatójuk alkalmára), Oroszlán Szonja Shakira, az oroszlán, Szigeti Ferenc pedig az elefánt kifutónál tartott közönségtalálkozót.

Geszti Péter a Jégkorszak filmsorozat Sid-jének magyar hangjaként Lajhár-rap-et írt erre az alkalomra, amit videoüzenetben énekelt el, mert személyesen nem tudott részt venni az állatkerti találkozót követő fergeteges Retrobulin, amelynek hangulatát DJ Dominique biztosította. A műsorban nagy sikert aratott Bakó Kriszta A Föld dalával, Auguszt Bárió, az AD Studio frontembere és Mr. Rick is.

Az állatkerti Fergeteg partyn remek volt a hangulat, mindenki énekelt, táncolt, hatvan kilónyi zsíroskenyér és megszámlálhatatlanul sok koktél fogyott el Lajsz András, a Guinness-rekorder mixer jóvoltából, aki szintén régi barátja Alapítványunknak. A rendezvény lebonyolítását a NemAdomFel Kávézó munkatársai segítették az állatkerti önkéntesek mellett, legen szó a zsroskenyerek megkenéséig, vagy a sztárvendégek kíséréséig.

Montskó Éva, a születésnapját ünneplő Állatkerti Alapítvány kuratóriumának elnöke összegzésében így fogalmazot:

Harminc évet – egy emberöltőnyi időt – ölel át az Állatkerti Alapítvány tevékenysége az állatkerti állatokért. A Retrobuli három órája mindehhez képest csak egy szemrebbenésnyi, - de emlékezetes élményt adott mindenkinek, összekötve a sztárokat és a közönségüket, az állatkerti állatok javára.

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink