Retrobuli az Állatkertben (augusztus 11. 19:00)

2022-08-04

Találkozhatsz Demjén Ferenccel, Dobrády Ákossal, Kecskés Karinával, Németh Kristóffal, Oroszlán Szonjával és Szigeti Ferivel az augusztus 11-i Retrobulin az Állatkertben!

 

Összefogtak a sztárok, hogy egy fergeteges Retrobuli keretében tegyék emlékezetessé az Állatkerti Alapítvány 30. születésnapját, ezzel is segítve az állatkerti állatokat.

Augusztus 11-én, csütörtökön este DJ Dominique, a neves lemezlovas igazi Fergeteg partyt varázsol az Állatkert Főterére, de még a műsor előtt a közönség személyesen is találkozhat a sztárokkal, akik örökbefogadott állataiknál várják a Retrobuli résztvevőit 19:00-19:40 között.

Demjén Ferenc régi patrónusa a cebu szigeti disznóknak, - az ő kifutójuknál lehet vele találkozni. Dobrády Ákos egy Gesztenye nevű gyűrűsfarkú maki tiszteletbeli nevelőszülője, ő tehát a Madagaszkár házban várja majd közönségét. Kecskés Karinát a szurikátáknál, Németh Kristófot a tigriseknél, Oroszlán Szonját a névrokonánál, a Karthago frontemberét, Szigeti Ferencet pedig az elefántoknál találhatják meg az érdeklődők egy-egy szelfi, vagy autogramos állatkép reményében.

20:00 órától Fergeteg Party DJ Dominique vezetésével. A műsorban fellép az AD Studio és Mr. Rick is, - igazi retroérzésben tölthetik az estét az Állatkert kedvelői.

Az Állatkerti Alapítvány egy virtigli zsírosdeszkára hívja meg a Retrobuli résztvevőit, amit Lajsz András világhírű koktéljaival öblíthet le a Fergeteg Party közönsége.   

Harminc év – egy emberöltőnyi idő – az Állatkerti Alapítvány tevékenysége az állatkerti állatokért. A Retrobuli három órája (19-22 óra között) mindehhez képest csak egy szemrebbenésnyi, - de remélhetőleg emlékezetes élményt ad: összeköti a sztárokat és a közönségüket, az állatkerti állatok javára.

Jegyek kaphatók: az Állatkerti Alapítvány irodájában és az Alapítvány webshopjában, valamint az Állatkert jegypénztáraiban és az online felületeken kaphatók, 5500 Ft-os áron (SZÉP kártyával és állatkerti ajándékutalvánnyal is lehet fizetni az Állatkert pénztáraiban.)

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink