Archívum

Összesen: 598 db

További oldalak: « 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 30 »

2016-12-12

Kitelepülések, Karácsony előtt

Karácsonyi kitelepülésekkel szeretnénk segíteni az ajándék-keresők gondjain. Az Aréna plázában, az Árkádban és a Mamut bevásárlóközpontokban azok is megtalálják „állati jó” ajándékainkat, akik már nem érik nyitva az Állatkertet. Lehet örökbe fogadni is állatkerti állatot, az összes, nevelőszülőknek járó kedvezménnyel.

Olvasom tovább...

 

2016-12-10

Bejglit az egymilliomodiknak!

Egészen közelről láthatta Bejglit, a hathetes sörényeshangyászbébit az Állatkert idei egymilliomodik látogatója, Péteri Marci, akinek tiszteletbeli nevelőszőjévé is vált. Az örökbefogadás mellett Dr. Persányi Miklóstól, az állatkert főigazgatójától egy évre szóló tiszteletjegyet is átvehetett.

Olvasom tovább...

 

2016-12-06

Sisi a nyerő!

Vagy  TOP 9, vagy TOP 23. A holtversenyek hónapja volt ugyanis a november a legnépszerűbb állataink listáján: az első négy helyen 9 állat osztozott, míg a hatodik helyen további 14, őket egyenlő számban fogadták örökbe rajongóik. 

Olvasom tovább...

 

2016-12-06

Mai napon személyes örökbefogadást nem tudunk biztosítani!

A mai napon (2016.12.06) irodánkban szerver karbantartás miatt személyes örökbefogadást nem tudunk rögzíteni. Online felületünket a leállás nem érinti, itt továbbra is várjuk szeretettel a leendő Nevelőszülőket.

Megértésüket köszönjük.

Olvasom tovább...

 

2016-12-06

Karácsonyi örökbefogadási akció!

Akarsz egy kiscicát Karácsonyra? Válassz inkább egy nagyobbat helyette és fogadd örökbe!

Olvasom tovább...

 

2016-12-01

Áldott adventet kívánunk!

A mi ablakunk a 8. számú, ebben olvasható Alapítványunk üzenete. https://tuerchen.com/2f7C7193

A többit is érdemes kinyitni, az Etikus Adománygyűjtő szervezetnek éppen 24 tagja van. Karácsonyig minden napra jut egy kis kedves olvasnivaló.

Olvasom tovább...

 

2016-11-30

Jótékony egyetemisták

Úgy adtak ajándékot, hogy közben jótékony adományt is juttattak Alapítványunknak a BEAC sportszervezői. Az Erasmus ösztöndíjas, Budapesten tanuló diákok részére szervezett sportesemény győztesei ugyanis Ikinyát kapták nyereményül.

Olvasom tovább...

 

2016-11-17

Nálunk már majdnem karácsony van…

Előkészítettük a karácsonyi okleveleket, feltöltöttük a fénykép-készletet, halomba rendeztük a jövő évi naptárakat, s mindjárt érkezik a nyomdából a karácsonyi szórólapunk is. Hogy azok is megtudhassák, akik eddig még nem…

Olvasom tovább...

 

2016-11-16

Civil PR Díjat kapott a Front Page Communications csapata Alapítványunk segítéséért

A Magyar PR Szövetség (MPRSZ) idén először díjazott civil szervezetet támogató pro bono kampányt. A díjat a Front Page Communications csapata vehetett át azért az önkéntes munkáért, amellyel Alapítványunk népszerűsítését segítette.

Olvasom tovább...

 

2016-11-14

Havonta egy mosoly, - már a karácsonyi ajándékozás jegyében

Állatkertünk ezernyi lakója közül válogattunk ki egy tucatnyit, hogy az év minden hónapjára jusson: mosolyukkal gyönyörködtessenek, felvidíthassanak, megvigasztaljanak, - kinek mikor mire van szüksége. Akinek ez a naptár függ a falán, biztosan közelben érezheti kedvenceit.

Olvasom tovább...

 

2016-11-07

Albert élre tört

Szeptemberben megjósoltuk: Albert, a tündéri kispanda kölyök hamarosan az élre kerülhet a legnépszerűbb állatok listáján. Ez már októberben bekövetkezett, így már harmadik hónapja a kispanda család (augusztusban Auróra, szeptemberben Ambrus, októberben pedig kölykük, Albert) tagjai vezetik a leggyakrabban örökbe fogadott állatok listáját.

Olvasom tovább...

 

2016-11-03

Etikus szervezetnek bizonyultunk

Kiálltuk a próbát, büszkén jelenthetjük: Alapítványunkat felvették az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületébe, így most már papírunk is van róla, hogy etikus adománygyűjtő szervezetnek számítunk.

Olvasom tovább...

 

2016-10-15

Hazavinnéd az Állatkertet?

Egy icipicit segíthetünk benne, hiszen sokan szeretik, ha a múló pillanatot, az átélt élményeket kézzel fogható emlékekkel erősíthetik meg.

Olvasom tovább...

 

2016-10-03

TOP10, szeptember

Az Állatok Világnapján - ami hagyományosan az Állatszeretet fesztivál nyitónapja az Állatkertben - nyilvánosságra hozzuk a szeptemberi kedvencek listáját. Ismét kispanda kerül az élre, most Ambrust mutatjuk nyitóképkén, hiszen őt szerették legjobban, őt fogadták legtöbben örökbe szeptember hónapban. A többi helyezés meglepetése, hogy Nur-Nuru-Bin,(aki általában sokkal népszerűbb koala-társánál), most be sem fért a TOP10-be.

Olvasom tovább...

 

2016-09-27

Vasárnap: Nevelőszülők napja az Állatkertben

Níva örökbefogadója, az olimpiai bronzérmes, ötszörös Európa-bajnok, kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok, világbajnoki bronzérmes úszónő, Kapás Boglárka lesz a díszvendégünk a vasárnapi nevelőszülői értekezleten. Aki találkozni szeretne vele, 10 és 11 óra között teheti meg, mert Bogi a hivatalos megnyitó után távozik. Ismét edzőtáborba indul.

Olvasom tovább...

 

2016-09-25

Kainda

Hány pillanat az élet? Kinek mennyi adatott, s ki mennyit adott másoknak. Örömöt, élményt, felidézhető emlékeket.

Olvasom tovább...

 

2016-09-23

Segítenél? Önkénteseket keres Alapítványunk

Sokan segítik önkéntes munkájukkal az Álllatkertet.  Vigyáznak, hogy a felelőtlen látogatók ne etessék az állatokat, hogy ne villantsanak vakuval a szemükbe, hogy ne mászkáljanak be a lezárt területekre. Sokan segítenek Alapítványunknak is, - de szerencsére – annyi a feladat, hogy még több segítőre van szükségük.

Olvasom tovább...

 

2016-09-22

Zebra, kettős szerepben

A KRESZ-Szafarin mind a gyalogátkelő helyet jelző fekete-fehér csíkoknak, mind Zhuccerónak, az állatkert büszke zebra-csődörének jutott szerep tegnap. De szerepeltek a szurikáták, a kenguruk és az oroszlánok is, és persze az a 240 általános iskolás, akik sikerrel oldották meg a közlekedésbiztonsággal és az állatokkal kapcsolatos kérdéseket.

Olvasom tovább...

 

2016-09-15

Szülői értekezlet az Állatkertben

Minden gyakorló anyuka és apuka megtapasztalta: az osztályfőnök kiáll a katedra elé, és elmondja, hogyan is telt az elmúlt időszak az iskolában. Elmeséli, hogy a gyerekek jól haladnak a szorzótábla elsajátításában, de véigigvihogták a karének-próbát, javulás tapasztalható az iskolai menza minőségében, de átépítik a tornacsarnokot, ezért addig a parkban lesznek a testnevelés órák…

Olvasom tovább...

 

2016-09-05

Hármas holtversenyben Auróra is az élre tört

Ismét átrendeződtek az erőviszonyok a legnépszerűbb állatok örökbefogadói listáján. Nur-Nuru-Bin javított és visszakapaszkodott az élre, igaz, hogy Auróra és Norbi társaságában, hiszen hármas holtverseny alakult ki a kedvencek között.  A múlt havi második helyezett Viola viszont bele sem került a TOP 10-be.

Olvasom tovább...

 

További oldalak: « 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 30 »

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink