Egy százalék adó - száz százalék élmény

2022-04-19

Az egy százalék adód száz százalékban hasznosul, ha az Állatkerti Alapítványt támogatod! Kérhetjük az állatkerti állatok nevében? Mert ők biztosan megérdemlik és az emberek életét is jobbá tehetik!

 

Alapítványunk – átláthatóan gazdálkodó, etikus adománygyűjtő szervezetként  - biztosan jó dolgokra fordítja az adományokat. Tavaly például folytattuk az állatok környezetgazdagító programját: különleges foglalkoztató eszközöket, azaz „játékokat vettünk” a jegesmedvének, a tapíroknak, a szurikátáknak, - hogy csak néhány jellemző állatot emeljünk ki. Ezek a speciális eszközök rendkívül drágák, - közel egymillió forintot költöttünk erre a programra.

Állataink egészségmegőrzése érdekében támogattuk különböző gyógytápszerek és táplálékkiegészítők beszerzését több százezer forint értékben, valamint állatorvosaink műszerparkjának megújítását, újabb milliós értékben.

Alapítványunk fontos küldetésének tekinti, hogy az állatok szeretete mellett az élővilág sokszínűségének megőrzésére és a természetvédelem fontosságára is felhívja a figyelmet. Közel három millió forint értékben támogattuk olyan ismeretterjesztő programok megvalósulását, amelyekkel jobban be lehet vonni a gyermekeket ezekbe a tematikákba. S mindezek mellett arra is gondoltunk, hogy a fogyatékkal élők számára megkönnyítsük az állatkert látogatását, mintegy két millió forint értékben.

Segítettünk abban is, hogy a látogatók minél szebb, tisztább környezetben figyelhessék állatainkat, erre a célra több mint másfél millió forintot fordítottunk.

Alapítványunk idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Jövedelem adód 1%-ának felajánlásával támogasd céljaink elérését! Olyan világot szeretnénk, ahol ember is, állat is boldogan élhet.

Adószámunk:
18008481-2-42

Alapítvány a Budapesti Állatkertért

Kérjük, töltsd ki a rendelkező szelvényt, a benyújtás módjáról részletes felvilágosítást ad a NAV honlapja.

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink