Archívum

Összesen: 840 db

További oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 42 »

2022-03-20

Nagy az öröm a kis pandáknál

Új házikókat kapott a kis panda család. Auróra, Bendegúz és Bonifác érdeklődéssel figyelte a munkát a kifutójában és hamar birtokba vette a házikókat.

Olvasom tovább...

 

2022-03-14

Sanyi, a legcukibb ajándék!

Na kinek a tappancsával bővült az állati lábnyom kollekciónk? Hát persze, hogy Sanyiéval, a felfedező kedvű kis pingvinével! Arun, Zulu és Summer után most a Sanyi adott nektek talplenyomatot a Dózsa György útra kitotyogó kis tappancsairól!

Olvasom tovább...

 

2022-03-07

Néhány önfeledt órát biztosíthatunk…

Százezrek kényszerülnek számtalan megpróbáltatáson keresztül menekülni a háború hatásai miatt szülőföldükről, - talán néhány önfeledt óra segíthet a krízis átvészelésében. Alapítványunk arra vállalkozik, hogy a segítséget nyújt a civil szervezeteknek egy állatkerti program megvalósításában.

Olvasom tovább...

 

2022-03-04

Virág helyett állatkerti élmények nőnapra!

Állatbarát kedvesednek, családtagodnak ajándékozz nőnapra egy állatot! Persze – a felelős állattartás jegyében – ne valami otthoni szőrmókot, inkább fogadj örökbe egyet az állatkert igen gazdag kínálatából!

Olvasom tovább...

 

2022-02-28

Örökbefogadási akció a Vadvilág napja alkalmából

Március 3-án, a Vadvilág napján programok sokaságával várja látogatóit az Állatkert, s Alapítványunk is örökbefogadási akcióval kedveskedik e jeles nap alkalmából azoknak, akik egy állatkerti kedvenc tiszteletbeli nevelőszülőjévé válnának.

Olvasom tovább...

 

2022-02-22

1% az állatokért, mert ők az emberek életét is jobbá tehetik

Van még néhány napjuk az egyéni vállalkozóknak, a KATA-soknak a 2021-es jövedelembevallásuk beadásáig. Sokan ilyenkor rendelkeznek arról is, hogy mely civil szervezetek javára utalják az SZJA 1%át. Kérhetjük az állatkerti állatok nevében? Mert ők biztosan megérdemlik és az emberek életét is jobbá tehetik!

Olvasom tovább...

 

2022-02-17

Nyerj állatkerti élményeket a macskák világnapján!

A macskák kétségtelenül a legnépszerűbb állatok közé tartoznak a világon, így három olyan nap is van az évben, amikor megünnepelhetjük őket - noha egy macskatartónak minden nap macskák világnapja van! 


Olvasom tovább...

 

2022-02-10

Valentin-napi akció

Bár a Valentin-nap az angolszáz országokból elterjedve vált a szerelmesek ünnepévé (Szent Valentin püspök emlékére, aki a jegyesek és a fiatal házasok védőszentje volt), nálunk is egyre növekszik kultusza. A szerelmesek ilyentájt megajándékozzák egymást: ki virággal, más csokoládéval, esetleg egy kellemes programmal. Lepd meg kedvesedet KÉT állatkerti élménnyel!

Olvasom tovább...

 

2022-01-28

Hétvégi Mackóakció!

Maci van barna, meg fehér, meg kicsit hosszú orrú, és kicsit panda…, ugye mindenki sejti már, hogy a közelgő ünnepre próbáljuk számba venni Állatkertünk medvéit. Hétvégén örökbefogadási akció a medvékre!

Olvasom tovább...

 

2022-01-26

Platina nevelőszülői vannak a kis pandáknak

Friss bambuszhajtások ételfutárral? Talán még ezt is megkapná Auróra, Bendegúz és Bonifác platina fokozatú támogatóitól: a foodpandától!

Olvasom tovább...

 

2022-01-24

Jula és Annahanna nagy útra készül

Állatkerti orangután-csapatunk két jeles tagja, Jula és kölyke, AnnaHanna hamarosan útra kel, hogy a Belgiumban lévő Pairi Daiza állatkertbe költözzön. Ezért lekerültek az örökbe fogadható állatok listájáról, de kedvelőik még néhány napig láthatják őket Budapesten.

Olvasom tovább...

 

2022-01-12

Még kapható a 2022-es falinaptár!

Vannak, akik már decemberben beszerezték, sokan karácsonyi ajándékként, de még van néhány példányunk az idei állatkerti falinaptárunkból, s most akciós áron beszerezhetetiek webshopunkban!

Olvasom tovább...

 

2021-12-30

És az év kedvence...

Bizony Samu lett 2021 kedvence, legalábbis az állatkerti örökbefogadók körében mindenképp! De kik kerültek még a TOP10-be, kiket fogadtak örökbe leggyakrabban és mely állatfajok voltak a legnépszerűbbek idén?


Olvasom tovább...

 

2021-12-21

Zaki támogatókat kapott karácsonyra

Állataink céges örökbefogadói legtöbbször nem vaktában választanak, hanem olyan állat támogatása mellett döntenek, amelyekhez valamilyen „közük” van. Így történt ez Zaki, a kis Zebra esetében is. Nomen est omen, - a kis zebránk kiemelt támogatója a japán Zebra tollak gyártójának európai képviselete.

Olvasom tovább...

 

2021-12-13

Karácsonyi tombolánk nyertesei

Fantasztikus támogatói vannak állatainknak: az Egy falatka Állatkert akciónk karácsonyi tombolájára összesen 370 500 Ft –ot küldtetek, ami 741 db nyereményszelvénnyel egyenértékű.

Olvasom tovább...

 

2021-12-02

Trilliárdnyi esély: élményterápia Down kórosoknak

Vége a terápiának, de az élmények velünk maradnak. Hasonló érzésekkel zártuk a Down szindrómás gyermeket nevelő családoknak szervezett élményterápiás foglalkozásokat, mint a korábbi években az autistáknak, a csökkent látóképességűeknek, az értelmi fogyatékosoknak és a mozgássérülteknek.

Olvasom tovább...

 

2021-12-01

Megnyerheted az ajándékot!

Karácsonyi tombolát hirdetünk, hogy segítsünk a fa alá kerülő ajándékok összegyűjtésében, és ti is segíthessetek! Aki december 1-12 között Támogatás oldalunkon egy falatka halat, egy bála szénát vagy egy kosárnyi banán árát átutalja, virtuális tombolaszelvényt kap.

Olvasom tovább...

 

2021-11-29

Lélekmadár a Záróbulin

Nem, nem a bagoly a címszereplőnk, bár ő is vendégünk volt a Down-szindrómás gyermekeket nevelő családok programsorozatának végén. A Lélekmadár a Záróbuli főszereplőjeként valamennyiünket megígézett.

Olvasom tovább...

 

2021-11-28

Állatkerti falinaptár állatkerti kedvencekkel

Sokan várták már, és végre megérkeztek a 2022-es falinaptárak. Minden hónapban egy-egy állatkerti kedvenc csalhat mosolyt az arcunkra.
Immáron 11. alkalommal jelent meg az Állatkerti naptár az Állatkerti Alapítvány kiadásában, amelynek megvásárlásával szintén támogatni lehet az Állatkertet és lakóit.

Olvasom tovább...

 

2021-11-03

Indul a Kölyökidő vetélkedő!

A sünik már készülődnek ugyan a téli álomra, de nem a Kölyökidőben! Még holnap estig nevezhetnek ismeretterjesztő állatkerti vetélkedőnkre a 7-8. osztályos csapatok. A regisztrációt itt kell kitölteni:

és itt elolvashatjátok a részletes versenykiírást is. Aztán november 5-én reggel – a „Belépés” fülön keresztül bejelentkezve – elkezdhetitek megoldani a Kölyökidő az Állatkertben vetélkedő I. fordulójának feladatait.


Olvasom tovább...

 

További oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 42 »

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink