Archívum

Összesen: 833 db

További oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 42 »

2023-04-12

Add nekik az 1%-odat!

Minden évben február 25-e az első adóbevallási nap. Egyéni vállalkozóknak és áfás értékesítést végző magánszemélyeknek február 25-ig kell beadniuk az adóbevallásukat és ekkor rendelkezhetnek legkorábban a személyi jövedelemadójuk egy százalékáról is a civil szervezetek javára.

Olvasom tovább...

 

2023-04-11

Micimaci és az oroszlán (A. Milne után szabadon)

Micimackó barátja volt Tigris a Százholdas Pagonyban, Micimacié pedig az oroszlán, Basil, itt az Állatkertben. Pontosabban nem is a barátja, hanem a nevelt fia, akit örökbe fogadott…

Olvasom tovább...

 

2023-04-09

Húsvéti örökbefogadás akció

Hallottál már a húsvéti elefántról vagy zsiráfról? Jobb helyeken ők helyettesítik a húsvéti nyuszikat!

Olvasom tovább...

 

2023-04-08

Tojást hozott a nyuszi

Az állatkerti állatok is kaptak tojást húsvétra, igaz, nem festettet, de hát ők úgy is a „natúr” változatot fogyasztják. A ToTu Kft. 720 db tojással kedveskedett az Állatkert lakóinak.

Olvasom tovább...

 

2023-04-04

Tapsifülest jelképesen!

Idén is az a mottónk: az állat nem játékszer, ne vegyél nyuszit húsvétra, hiszen a kis tapsifülesek nagy felelősséggel járnak! Ajándékképpen fogadd inkább örökbe jelképesen Kázmért, Kendét, Kalánt, Mogyorót vagy Bélát, és ezzel a nemes gesztussal az Állatkertet és lakóit is támogatod!

Olvasom tovább...

 

2023-03-29

Húsvéti képeslapküldő szolgálat idén is!

Ha idén nem tudsz részt venni a nagy családi összejöveteleken, baráti locsolkodásokon, vagy csak jeleznéd szeretteidnek, hogy gondolsz rájuk, akkor küldj képeslapot az állatkertből, Kázmér, az üregi nyúl nevében, s ezzel támogathatod is az állatkert lakóit!

Olvasom tovább...

 

2023-03-07

Állatkerti élményt nőnapra is!

Állatbarát kedvesednek, családtagodnak ajándékozz nőnapra egy állatot! Fogadj örökbe egyet az állatkert igen gazdag kínálatából!

Olvasom tovább...

 

2023-02-10

Hétköznapi természetvédelem

Az emberek többsége, ha meglát egy csomó rovart nyüzsögni a lakásában, anélkül, hogy alaposabban megnézné őket, irtásukba kezd. Összecsavart újsággal agyoncsapkodja, vegyszerrel lefújja, összesöpörve lehúzza a WC-n, - mindegy hogy miként, de pusztuljon, aminek négy lábnál többet adott a természet! Pedig van más út is.

Olvasom tovább...

 

2023-02-03

Állatkerti tortaszépségverseny

Mit keres az Állatkert a MentesFeszt-en? Aki február 25-én vagy 26-án eljön az ELTE Lágymányosi Campus Északi Tömbjébe, megtudhatja.

Olvasom tovább...

 

2023-02-03

Közös élményt Valentin-napra

Ha meglepnéd szerettedet, válassz számára egy különleges ajándékot! Adj neki egy igazi, fenséges tigrist, vagy egy flegma, a világra fentről lenéző zsiráfot, esetleg egy játékos kis elefántot, cuki kispandát! De választhatsz olyan állatot is, akik egy életre választanak maguknak párt: akár egy pingvint, vagy egy fekete hattyút!

Olvasom tovább...

 

2023-01-12

Bővülő botanikai gyűjtemény

Ritkán mutatunk növényeket ezen az oldalon, pedig Állatkertünk Növénykert is egyúttal. Alapítványunk a kertészek munkáját is szokta támogatni, így bővült a Tillandsia gyüjtemény néhány napja: a kollekció 89 faj 140 egyedével gyarapodott és a hazai gyüjteményes kertek közül a leggazdagabb lett e növényekből.

Olvasom tovább...

 

2023-01-02

Nem halogathatjuk tovább: drágul a kézbesítés

Nem akartuk a karácsonyi készülődés örömét rontani, ezért inkább „benyeltük”: mostantól viszont kénytelenek vagyunk a kézbesítési díjakat „továbbhárítani” – sajnos mi sem kerülhetjük el ezt a manapság egyre inkább tért hódító gyakorlatot.

Olvasom tovább...

 

2023-01-01

Számadás

Petőfi Sándor szilveszteri verse legyen a mottó:”Hej, vannak ma számadások! / Háziasszony, házigazda, / Mit bevett és kiadott az / Év folytában, összeadja.”

Éppen jó felütés arra, hogy számba vehessük: mit végzett az Állatkerti Alapítvány az 2022-es esztendőben.

Olvasom tovább...

 

2022-12-30

Samuka az élen

Samut, a másfél éves kiselefántot választották legtöbben a nevelőszülők 2022-ben. De vajon kik lehetnek még a legnépszerűbb állatok az örökbefogadók körében? Összeállítottuk az idei év TOP10-es listáját.

Olvasom tovább...

 

2022-12-23

Indigo öt éves lett

Igazi kiskamasszá cseperedett Indigo: a vagány gorillalányka először megszeppent az ünneplésére összegyűjt népes gyülekezet láttán, majd gátlásait levetkőzve birtokba vette szülinapi tortáját.

Olvasom tovább...

 

2022-12-23

Fradis hokisok Zucchero legújabb támogatói

A Fradis hokisok elhatározták, hogy örökbe fogadják Zuccherot, és e nemes cél érdekében gyűjtést is indítottak. A jótékonysági akcióba a szurkolók is beszálltak. Igaz, nem csak az állatkerti zebrákra gondoltak, hanem a hokimeccseket fekete-fehér mezben vezető bírókra is.

Olvasom tovább...

 

2022-12-21

Állatkertet a karácsonyfa alá!

Különleges karácsonyi ajándékötletre vágysz? Ajándékozz állatkerti élményt, amely az ajándékozottnak öröm, az állatkerti lakóknak pedig támogatás egyben! Idén is karácsonyi ajándékötletek tárházával készültünk az állatbarátoknak! Meríts ihletet karácsonyi ajándék tippjeinkből!

Olvasom tovább...

 

2022-12-20

Árvácskák

Hamarosan felfedjük nektek, hogy mely állatok lettek idén a legnépszerűbbek az örökbefogadók körében. Ám akadnak olyanok is, akiket idén nem választott senki, s ők is tiszteletbeli nevelőszülőket keresnek.

Olvasom tovább...

 

2022-12-20

Elefántok karácsonya

Szaloncukor helyett alma, répa és mindenféle zöldségek kerültek az elefántok karácsonyfájára, amelyet december 19-én, hétfőn délelőtt kaptak meg az elefántcsalád tagjai, az Oázis kertészet jóvoltából. 

Olvasom tovább...

 

2022-12-15

Ünnepi nyitva tartás és kézbesítési információk

Tájékoztatjuk kedves örökbefogadóinkat, hogy 2022. december 15-én, az Állatkerti Alapítvány irodája zárva tart. Cikkünkben tájékoztatást adunk arról is, hogy mikor érdemes legkésőbb örökbefogadást igényelni online, hogy még biztosan odaérjen a karácsonyfa alá az ajándék!

Olvasom tovább...

 

További oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 42 »

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink