Archívum

Összesen: 607 db

További oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 31 »

2019-02-10

Élményt ajándékozz Valentin napra!

Szeretnéd, ha nagyon sokáig tartana, ugye? Ha mindig együtt lennétek? Ha örökkön emlékezne a kedvesed a közös élményekre?

Olvasom tovább...

 

2019-02-05

Állati jó Csapatépítő

Mi a közös a szurikátákban és a gorillákban? Az elefántokban és az oroszlánokban? Az, hogy valamennyien csapatban élnek, sőt, a túlélésük záloga a vadonban éppen a közös  táplálékszerzés, védekezés, ivadékgondozás, s emiatt a csapattagok között kivételesen erős a kötelék. Van mit tanulni tőlük…

Olvasom tovább...

 

2019-02-02

Nyitva a bolt!

Elkészültünk a felújítással (még ha nem is teljesen), de az állatkerti ajándékbolt végre újra várja a vásárlókat!

Olvasom tovább...

 

2019-01-30

Mackófesztivál

Maci van barna, meg fehér, meg kicsit hosszú orrú, kicsit panda, no meg a mosó…, ugye mindenki sejti már, hogy a közelgő ünnepre próbáljuk számba venni Állatkertünk medvéit. Hétvégén örökbefogadási akció a medvékre!

Olvasom tovább...

 

2019-01-07

Felújítás miatt zárva

Év elei helyzetkép, - de nem kell megijedni, nem tart túl soká ez az állapot. Megkezdtük az állatkerti ajándékbolt és az alapítványi iroda régóta halogatott felújítását.

Olvasom tovább...

 

2019-01-01

BUÉK 2019!

Ugye, boldogan indultok az új esztendőnek? Örültök a karácsonyi ajándéknak, ti, akik immár okleveles nevelő szülői vagytok Laylának, az orrszarvúnak, Mukinak, a vörös rókának, vagy Corának, az óriásvidrának?

Olvasom tovább...

 

2018-12-13

Mikulás ünnep Süsüvel és társaival

Igazi élményeket hozott a Mikulás a Bergmann irodában dolgozók gyermekeinek. Alapítványunk ezüst fokozatú támogatója idén is az Állatkertbe hozta a kisgyermekes családokat.

Olvasom tovább...

 

2018-12-11

Minden hónapra egy mosoly

Tucatnyit válogattunk össze az Állatkertben élő, szépen cseperedő kölykök és fiókák közül, hogy az év minden hónapjára jusson: mosolyukkal gyönyörködtessenek, felvidíthassanak, megvigasztaljanak, - kinek mikor, mire van szüksége.

Olvasom tovább...

 

2018-12-11

Nevet kapott a tündéri majomcsemete

Alig egy hónapos korában nevet kapott a legkisebb éjjeli majom csemete: Durukuli remekül van és egyre gyakrabban látható, amint anyukájára kapaszkodva korzózik a Pálmaházban.

Olvasom tovább...

 

2018-12-09

Állati jó ajándékok a karácsonyfa alatt

Szeretnél egy kiscicát? Válassz inkább egy nagyobbat! Meglepő és különleges ajándékot adnál Karácsonyra? Mit szólsz egy igazi zsiráfhoz, vagy egy elefánthoz? Adj állatkerti élményt és ajándékod sokszoros örömöt okoz!

Olvasom tovább...

 

2018-12-08

Állatbarátok, akik értik a harangszót…

„Találtunk két gólyát. Nagyon fáznak. Nem vinnék ki Afrikába?” – Ezen a héten ez volt az egyik nyerő kérdés, amelyre az állatkerti információs szolgálat munkatársának válaszolnia kellett.

Olvasom tovább...

 

2018-12-07

Titokzatos ajándék: Arun, a kiselefánt nevelőszülője lett Tina Turner!

A Budapesti Állatkert egyéves kiselefántja világhírű nevelőszülőt kapott! Egy titokzatos, a neve elhallgatását kérő rajongó örökbefogadta a RockNagyi születésnapjára Arunt.

Olvasom tovább...

 

2018-11-30

Állatkert a karácsonyfa alatt

Valami különlegest adnál? Utálod az elcsépelt dolgokat? Legyen egyedi, legyen ötletes, legyen megfizethető! Ajándékozz Karácsonyra zsiráfot! Vagy tigrist! Esetleg egy gorillakölyköt!

Olvasom tovább...

 

2018-11-28

Újabb adományozási lehetőség – Együtt a Díjnettel!

Nálunk minden forint jó helyre kerül: az adományokból támogatjuk az Állatkert ismeretterjesztő programjait, vesszük a foglalkoztató játékokat az állatoknak, a korszerűbb állatorvosi műszereket. Köszönjük, ha a Díjnet oldalán is támogatod Alapítványunkat!

Olvasom tovább...

 

2018-11-27

A kulisszák mögött dolgoznak...

A sisakos kaméleontól a madárfiókáig, a törpeegértől a zsiráfig, oroszlánig, medvéig mindenhez kell érteniük. A látogatók talán nem is sejtik, micsoda tudás, tapasztalat és lélekjelenlét kell ahhoz, hogy a legkülönbözőbb állatokat kezelni tudják.

Olvasom tovább...

 

2018-11-24

Búcsúzunk, Asha

Ó, jaj: milyen gyorsan tud porrá lenni a Remény! Asha az egyik legkedveltebb állatunk volt, éveken át vezette a népszerűségi listát az Állatkertben. Majd ezernyi örökbefogadója nevében búcsúzunk tőle.

Olvasom tovább...

 

2018-11-15

Véget ért a Zoolimpia 2018

Sokszor voltunk már az állatkertben, de még soha nem érezte magát a kisfiam ilyen jól! – Ilyen visszajelzések érkeztek Alapítványunkhoz a Zoolimpia 2018 programunk után. 120 fogyatékkal élő gyermek számára szerveztünk élményterápiás programot, ami idén is szívmelengető élményeket hozott.

Olvasom tovább...

 

2018-10-17

Julien király ajándékai

Fenséges látogató járt az állatkertben: maga Julien király! Pontosabban magyar hangja, Forgács Gábor, hogy örökbe fogadja unokáinak a katta-nemzetség nálunk időző tagjait.

Olvasom tovább...

 

2018-10-14

Október 15-én, hétfőn zárva tartunk!

Az év minden napján nyitva vagyunk, de hétfőn arra fordítjuk a napot, hogy még jobbak legyünk.  

Olvasom tovább...

 

2018-10-10

Változott a kedvencek sorrendje

A szerencse forgandó: míg Níva, a szépséges tigrislány augusztusban be sem fért a TOP 10-be, a leggyakrabban örökbe fogadott állatok élcsapatába, szeptemberben ő volt a legnépszerűbb állat. Arun, a kis elefánt megőrizte második helyét, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokán hármas holtverseny alakult ki.

Olvasom tovább...

 

További oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 31 »

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink