Archívum

Összesen: 588 db

További oldalak: « 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 30 »

2016-01-25

Mackófesztivál, - mi is készülünk

„Jön a tavasz, megy a tél” – még ha egyelőre inkább a fordítottját érezzük is. A Mackófesztivál ideje azért mindenképpen közeleg.

Olvasom tovább...

 

2015-12-30

Év végi számvetés

Eltelt egy év, és micsoda év volt! Sok-sok sikeres akcióval zárja Alapítványunk ezt az esztendőt, bízva abban, hogy a 2016-os sem lesz rosszabb. (És persze, mindent megteszünk azért, hogy még  jobb legyen!)

Olvasom tovább...

 

2015-12-18

Karácsonyig még odaér

Nincs még késő: a plázákon kívül  dec.23-ig személyesen is intézheti karácsonyi örökbefogadását  az állatkerti ajándékboltban, vagy online, a weboldalunkon. Ha online rendeli meg az örökbefogadást, a kitöltés során választhatja a személyes átvételt az alapítványi irodában, a postai kézbesítést (utolsó postázási nap december 21.), vagy a futárszolgálatot (utolsó vállalási nap december 21.) 

Olvasom tovább...

 

2015-12-11

Izlandi látogatók

A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon az Un Certain Regard szekció fődíját, majd Kolozsváron a Zsűri különdíját és a Közönségdíjat is megnyerte a Kosok című film. Rendezője és főszereplője budapesti látogatásuk során örökbe fogadta Alapítványunknál… ugye, egyértelmű a mondat folytatása?

Olvasom tovább...

 

2015-12-08

Megérkeztek a 2016-os naptárak!

Megjelentek a 2016-es évre szóló naptárak, mely a Fővárosi Állat-és Növénykert lakóit mutatja be.
A naptárak megvásárlásával Ön is támogatja az Állatkert lakóit!

 

Olvasom tovább...

 

2015-12-07

Ajándékok az Állatkertből

Az Állatkert egy-egy lakójának örökbefogadását tanúsító  ajándék csomag ötletes választás Karácsonyra: így igazi elefánttal, zsiráffal vagy tigrissel is meglephetik szeretteiket. Megkönnyítendő az ajándékozást, összefoglaljuk az alapvető információkat a karácsonyi örökbefogadási akcióval kapcsolatban.

Olvasom tovább...

 

2015-12-02

Kisorsoltuk

Íme itt a színező játékunk nyertes képe!

Olvasom tovább...

 

2015-11-24

Karácsonyra: ajándékozz elefántot!

Tigrist, zsiráfot, koalát is adhatsz! Nem baj, ha nem fér a fa alá, nagylelkű gesztusodat díszes karácsonyi oklevél tanúsítja! Személyesen vagy online is intézheted, ha kitaláltad, hogy milyen állatnak örülnének szeretteid.

Olvasom tovább...

 

2015-11-23

Élményterápia az Állatkertben

Egy kellemes állatkerti látogatás mindenki számára élmény, - bár vannak olyanok, akikhez sokkal nehezebben juthat el az itteni élővilág üzenete. Ebben segít Alapítványunk az MOL Gyermekgyógyító Programban biztosított támogatás.

Olvasom tovább...

 

2015-10-21

Kainda, a kedvenc

A Főtáv Zrt. megszavaztatta a vállalat dolgozóit, melyik állatot válasszák patronáltjuknak. A döntés értelmében Kainda, a bemutatós szurikáta lett a kedvezményezett, nem csak azért, mert olyan kedves kis állat, hanem azért is, mert a szurikáták közismerten „figyelmes”  állatok.  

Olvasom tovább...

 

2015-10-15

Elmarad az esti séta


Nem javultak a kilátások, változatlanul rossz, esős idő ígérkezik a mai napra. Így az állatkerti esti séta sajnálatos módon elmarad.

A megváltott jegyek az október 29-i időpontra érvényesek. (Vagy visszaválthatók.)

Olvasom tovább...

 

2015-10-12

Játssz velünk!

Új rovatot találhatnak honlapunk hűséges fürkészői: ezentúl játszani is lehet velünk!

A letölthető koalás színező-kifestő a borus, unalmas őszi délutánokra kínál kellemes szórakozát. S emellett nyerési esélyt is: aki beküldi a kész alkotását, koala örökbefogadást nyerhet!

Sorsolás: november 30-án.

Olvasom tovább...

 

2015-10-08

Sikeres volt a nevelőszülői értekezlet

Ez jó mulatság, férfimunka volt, - idézhetnénk Vörösmarty szavait, de ez csak részben volna igaz: a jó mulatság megvalósításában résztvevő férfiak mellett legalább akkora szerepük volt a nőknek, a gyermekeknek és mindenekelőtt, persze az állatoknak! A zsiráfok barátságosan bólogattak a látogatóknak, a koalák talán egy icipicit többet mozogtak a megszokottnál, Tóbiás, a holló türelmesen állta a körötte tolongó tömeget és a többiek is kitettek magukért. 

Olvasom tovább...

 

2015-09-28

Nevelőszülői értekezlet: október 4-én

Vasárap lesz az őszi nevelőszülői értekezlet, amelyre az állatkerti állatok valamennyi örökbefogadója hivatalos.

Olvasom tovább...

 

2015-09-26

Ünnepeljétek velünk Golo 35. születésnapját!

Golo, a budapesti gorillacsapat ezüsthátúja vasárnap ünnepli 35. születésnapját. Ez alkalomból a Főemlősházban egész napos program várja a látogatókat!

Olvasom tovább...

 

2015-09-25

KRESZ-Szafari 2015

A zebra közismerten csíkos állat, de neve nyilvánvalóan kötődik a gyalogátkelőhely megjelöléséhez. E közkeletű gondolattársítás alapján fogant meg az ötlet: szervezzünk egy nagyszabású közlekedésbiztonsági vetélkedőt a gyerekek számára! 

Olvasom tovább...

 

2015-09-03

Állati élmények a Hungaroringen

Motorbőgés, benzingőz, izgalmas autóverseny, - megszokott helyzetkép a Hungaroringről. De ezen a hét végén sokkal színesebb lesz a kínálat: állatbemutatók, Tapizoo, sőt, még az óriáskoalánk is ott várja a látogatókat a Kamion Euróba Bajnokság helyszínén.

Olvasom tovább...

 

2015-08-10

Volt egyszer egy kiállítás

Alapítványunk fotósa, László Melinda lassacskán tíz éve gyűjtögeti az Állatkert lakóinak fotóit. Első (de biztosan nem utolsó) önálló kiállításának a Benczúr Hotel adott otthont. A kiállítás ugyan már véget ért, de a poszterek utóélete csak most kezdődik.

Olvasom tovább...

 

2015-08-04

Új szolgáltatás örökbefogadóinknak

Sokan hagyják az utolsó pillanatra az ajándékozást, de nem tudnak eljutni az Ajándékboltunkba, hogy személyesen átvegyék az örökbefogadást tanúsító, szép oklevelet. Számukra segítség, hogy nem csak postán, hanem már futárszolgálattal is kiküldjük az ajándék örökbefogadást. Így biztosan nem késik le az ünnepélyes aktust.

Olvasom tovább...

 

További oldalak: « 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 30 »

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

Bronz fokozatú támogatóink