Fogadj örökbe egy anyukát!

2021-04-26

Bájos ajándékötlettel készültünk nektek anyák napjára! A képeslapküldő szolgálatunk mellett meglepheted édesanyádat, nagymamádat egy örökbefogadással is, ráadásul ha egy állatmamát fogadsz örökbe a Budapesti Állatkertből, ajándék belépési lehetőség is jár mellé! 

 
Ha az állatgyerekek is ünnepelnék az anyák napját, bizonyára egy ráadás odabújással fejeznék ki mamájuknak május első vasárnapján szeretetüket. Az Állatkert támogatói pedig egy kedves gesztussal, az örökbefogadással is meglephetik anyukájukat, nagymamájukat.
Ha április 26. és május 2. között örökbe fogadsz egy állat mamát, akkor a nevelőszülői kártya mellé – amely ingyenes belépésre jogosít a májusi és az októberi Nevelőszülők Találkozóján – még két állatlátogatói szelvényt is küldünk! Az állatlátogatói szelvény egyszeri, térítésmentes belépésre jogosít, így az állatkert újranyitása után anyukáddal vagy nagymámaddal közösen meg is látogathatjátok kedvenceiteket.
Minden örökbefogadással az Állatkertet és lakóit támogathatod. Tiszteletbeli nevelőszülőink díszes oklevelet kapnak, az állat életrajzi lapját és fotóját is, valamint a nevelőszülő kártyát. Az anyák napi akciónkban a ráadás belépési lehetőségek csak akkor járnak az örökbefogadáshoz, ha egy állat mamára esik a választás.
A teljesség igénye nélkül adunk néhány tippet is, hogy jelenleg milyen állatanyukák élnek a Fővárosi Állat- és Növénykertben:
- Angele, az ázsiai elefánt
- Suki, a tapír mama
- Cumana, a brazil óriásvidra  
- NYaounda, a gorillakölyök anyukája
- Santana és Sandra, zsiráfmamák
- Lulu, a szélesszájú orrszarvú  
- Lia és Jula, a két orangután anyuka
- Tücsök, a víziló mama
- Molly, a vombat
- Isabela, a sörényes hangyász
- Lili, a kétujjú lajhár
- Vanessa, a szurikáta
- Iringó, a tevekanca
- MuntyÁgi, a muntyákszarvas 
Ha kérdésed van az örökbefogadással vagy az állat mamákkal kapcsolatban, várjuk üzenetedet az info@allatkertialapitvany.hu email címre.
Anyák napi képeslapküldő szolgálatunkat, amellyel szintén az Állatkertet és lakóit támogatod ITT találod.

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink