Képeslapküldés anyák napjára is

2021-04-16

Sajnos a járványhelyzet miatt még mindig érdemes kerülni a nagy összejöveteleket, még akkor is, ha nagyon vágysz már egy igazi ölelésre. De anyák napi képeslapküldő szolgálatunkkal ismét jelezheted Édesanyádnak, Nagymamádnak, hogy gondolsz rájuk! Küldj képeslapot egyenesen az Állatkertből ezzel a nemes gesztussal örömöt szerzel és támogatást is nyújtasz ezekben a nehéz időkben. 
 
Éppen egy éve, tavaly anyák napján indítottuk útnak állatkerti képeslapküldő szolgálatunkat, hátha enyíteni tudjuk legalább egy parányit azt a hiányt, amit a személyes találkozások elmaradása okoz. Sajnos még most is aktuális az ajánlás: jobb elkerülni az ölelést, a közelséget, hiszen a fránya vírus nem válogat! Vigyázz édesanyádra, nagymamádra, fejezd ki szeretetedet anélkül, hogy veszélyeztetnéd az egészségét!
A karácsonyi és húsvéti akció sikerén is felbuzdulva ismét állunk rendelkezésre: pár kattintással képeslapot küldhetsz Alapítványunk segítségével szerettednek anyák napjára, legyen az édesanya, nagymama, nevelőszülő vagy mostoha anyuka. Jelezd, hogy akkor is gondolsz rájuk, ha személyesen nem találkozhatsz még velük.
Nincs más teendőd, mint kiválasztani az online örökbefogadás menüpontban az "Anyák napi képeslapot", kitölteni az adataidat és megjelölni, hogy kinek küldjük az állati szuperanyukákkal díszített képeslapot. A közlemény rovatba pedig beleírhatod azt is, hogy ki szerepeljen a képeslap aláírójaként.
A képeslapküldő szolgáltatásunkat 3000 Ft-ért veheted igénybe. Ezért az adományért nem jár oklevél és nevelőszülő kártya (mint az állat-örökbefogadásoknál) "csak" kétszeres köszönet: az Anyuktól, Mamiktól azért, mert kifejezted szeretetedet, Alapítványunktól pedig azért, mert adományoddal segíthetünk az állatkerti állatok  tartási körülményeinek javításában.


Köszönjük, ha ezzel is támogatod az Állatkertet!

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink