Nevelőszülői kártyák meghosszabbítása

2021-05-20

Méltányosságból az Állatkert a döntött a nevelőszülői kártyákon kódolt időpontok és az állatlátogató szelvények érvényességének meghosszabbításáról, hiszen a pandémia miatt korlátozások, az Állatkert zárva tartása és virtuálisan megtartott nevelőszülői értekezletek, a személyes élmények elmaradása hátrányosan érintette az állatkerti állatok örökbe fogadóit is.

 

Az Állatkert vezetése döntött a nevelőszülői kártyákon kódolt időpontok és az állatlátogató szelvények érvényességének meghosszabbításáról, az alábbiak szerint:

Minthogy már 2020-ban sem tudtuk megtartani személyes részvétellel az Állatkerti Nevelőszülők Napját (2020. május 17-én és 2020. október 4-én), a tavalyi évben indított örökbefogadásoknál kapott nevelőszülői kártyák, az adott napokon szabad belépést biztosító QR kódjai - amelyet korábban Főigazgató-helyettesi engedéllyel 2020. december 31-ig bezárólag bármely időpontban történő belépésre módosított az Állatkert – a következőképpen módosulnak: A két belépési lehetőség közül egy esetben, a 2020. október 4-re vonatkozóan a felhasználási idő 2021. október 31-ig meghosszabbodik.

A nevelőszülők állatlátogatói szelvényeinek érvényességét, amelyek 2020.december 31-i való felhasználással kerültek kibocsájtásra, 2021 október 31-ig hosszabbítja meg az Állatkert.

Minthogy idén május 16-án sem tudtuk megtartani személyes részvétellel a nevelőszülői értekezleteket, az erre vonatkozó nevelőszülői kártyán kódolt belépési lehetőség 2021. október 31-ig módosul, egy személy ingyenes belépésére, tetszőlegesen választott időpontban.

A módosítások automatikusan rákerülnek a nevelőszülői kártyákra, így az örökbe fogadóknak nincs további teendőjük ezzel kapcsolatban.

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink