Nevelőszülői értekezlet: ismét virtuálisan

2021-05-06

Bár az Állatkert már látogatható, de csakis védettségi igazolvánnyal. Azért, hogy minden örökbefogadónk részt vehessen a májusi Állatkerti Nevelőszülők Napján, ismét a virtuálisan, a facebook oldalunkon rendezzük meg az eseményt május 16-án.

 

Az aktuálisan érvényes járványügyi védekezést megszabó kormányrendelet szerint csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők léphetnek be egyelőre az Állatkertbe. Ezért - hogy minden örökbefogadónk részt vehessen jövő vasárnap az Állatkerti Nevelőszülők Napján, ismét a virtuálisan, a facebook oldalunkon rendezzük meg az eseményt.

Azért, hogy a lehető legkevesebb hátrány érje az örökbefogadókat, a nevelőszülői kártyán rögzített május 16-i dátumot - amikor eredetileg ingyen lehetne bejönni a nevelőszülői kártyával az Állatkerti Nevelőszülők Napján - , felszabadítja az Állatkert és az őszi nevelőszülői értekezlet időpontjáig (október 3.) bezárólag bármikor felhasználható lesz egy fő egyszeri belépésére az Állatkertbe. A felszabadítás automatikusan jelenik meg a nevelőszülői kártyán, a kapusok QR kód leolvasó készüléke érzékelni fogja. Ezzel kapcsolatban a nevelőszülői kártya felmutatójának semmiféle teendője nincsen.

Május 16-án pedig, a virtuális rendezvényen, a facebook oldalunkon igyekszünk követni a hagyományokat: lesz állomásjáték – a helyes megfejtők között kisorsolt érdekes nyereményekkel -, virtuális tombola az Alapítványunkat támogató cégek által felajánlott értékes nyereményekkel, és persze kisfilmek is, amelyekben bemutatjuk, mi újság az Állatkertben. Beszámolunk arról is az örökbefogadóknak, mire is fordítja Alapítványunk a támogatásukat.

Tudjuk, hogy a személyes találkozások élményét semmi nem pótolhatja, de némi kárpótlást azért jelenthet, ha május 16-án (és az előtte való napokban) nagyon sok érdekes információt közlünk majd honlapunkon és a facebook oldalunkon.

A részletekkel hamarosan jövünk, figyeljetek!

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink