Archívum

Összesen: 813 db

További oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 41 »

2022-02-10

Valentin-napi akció

Bár a Valentin-nap az angolszáz országokból elterjedve vált a szerelmesek ünnepévé (Szent Valentin püspök emlékére, aki a jegyesek és a fiatal házasok védőszentje volt), nálunk is egyre növekszik kultusza. A szerelmesek ilyentájt megajándékozzák egymást: ki virággal, más csokoládéval, esetleg egy kellemes programmal. Lepd meg kedvesedet KÉT állatkerti élménnyel!

Olvasom tovább...

 

2022-01-28

Hétvégi Mackóakció!

Maci van barna, meg fehér, meg kicsit hosszú orrú, és kicsit panda…, ugye mindenki sejti már, hogy a közelgő ünnepre próbáljuk számba venni Állatkertünk medvéit. Hétvégén örökbefogadási akció a medvékre!

Olvasom tovább...

 

2022-01-26

Platina nevelőszülői vannak a kis pandáknak

Friss bambuszhajtások ételfutárral? Talán még ezt is megkapná Auróra, Bendegúz és Bonifác platina fokozatú támogatóitól: a foodpandától!

Olvasom tovább...

 

2022-01-24

Jula és Annahanna nagy útra készül

Állatkerti orangután-csapatunk két jeles tagja, Jula és kölyke, AnnaHanna hamarosan útra kel, hogy a Belgiumban lévő Pairi Daiza állatkertbe költözzön. Ezért lekerültek az örökbe fogadható állatok listájáról, de kedvelőik még néhány napig láthatják őket Budapesten.

Olvasom tovább...

 

2022-01-12

Még kapható a 2022-es falinaptár!

Vannak, akik már decemberben beszerezték, sokan karácsonyi ajándékként, de még van néhány példányunk az idei állatkerti falinaptárunkból, s most akciós áron beszerezhetetiek webshopunkban!

Olvasom tovább...

 

2021-12-30

És az év kedvence...

Bizony Samu lett 2021 kedvence, legalábbis az állatkerti örökbefogadók körében mindenképp! De kik kerültek még a TOP10-be, kiket fogadtak örökbe leggyakrabban és mely állatfajok voltak a legnépszerűbbek idén?


Olvasom tovább...

 

2021-12-21

Zaki támogatókat kapott karácsonyra

Állataink céges örökbefogadói legtöbbször nem vaktában választanak, hanem olyan állat támogatása mellett döntenek, amelyekhez valamilyen „közük” van. Így történt ez Zaki, a kis Zebra esetében is. Nomen est omen, - a kis zebránk kiemelt támogatója a japán Zebra tollak gyártójának európai képviselete.

Olvasom tovább...

 

2021-12-13

Karácsonyi tombolánk nyertesei

Fantasztikus támogatói vannak állatainknak: az Egy falatka Állatkert akciónk karácsonyi tombolájára összesen 370 500 Ft –ot küldtetek, ami 741 db nyereményszelvénnyel egyenértékű.

Olvasom tovább...

 

2021-12-02

Trilliárdnyi esély: élményterápia Down kórosoknak

Vége a terápiának, de az élmények velünk maradnak. Hasonló érzésekkel zártuk a Down szindrómás gyermeket nevelő családoknak szervezett élményterápiás foglalkozásokat, mint a korábbi években az autistáknak, a csökkent látóképességűeknek, az értelmi fogyatékosoknak és a mozgássérülteknek.

Olvasom tovább...

 

2021-12-01

Megnyerheted az ajándékot!

Karácsonyi tombolát hirdetünk, hogy segítsünk a fa alá kerülő ajándékok összegyűjtésében, és ti is segíthessetek! Aki december 1-12 között Támogatás oldalunkon egy falatka halat, egy bála szénát vagy egy kosárnyi banán árát átutalja, virtuális tombolaszelvényt kap.

Olvasom tovább...

 

2021-11-29

Lélekmadár a Záróbulin

Nem, nem a bagoly a címszereplőnk, bár ő is vendégünk volt a Down-szindrómás gyermekeket nevelő családok programsorozatának végén. A Lélekmadár a Záróbuli főszereplőjeként valamennyiünket megígézett.

Olvasom tovább...

 

2021-11-28

Állatkerti falinaptár állatkerti kedvencekkel

Sokan várták már, és végre megérkeztek a 2022-es falinaptárak. Minden hónapban egy-egy állatkerti kedvenc csalhat mosolyt az arcunkra.
Immáron 11. alkalommal jelent meg az Állatkerti naptár az Állatkerti Alapítvány kiadásában, amelynek megvásárlásával szintén támogatni lehet az Állatkertet és lakóit.

Olvasom tovább...

 

2021-11-03

Indul a Kölyökidő vetélkedő!

A sünik már készülődnek ugyan a téli álomra, de nem a Kölyökidőben! Még holnap estig nevezhetnek ismeretterjesztő állatkerti vetélkedőnkre a 7-8. osztályos csapatok. A regisztrációt itt kell kitölteni:

és itt elolvashatjátok a részletes versenykiírást is. Aztán november 5-én reggel – a „Belépés” fülön keresztül bejelentkezve – elkezdhetitek megoldani a Kölyökidő az Állatkertben vetélkedő I. fordulójának feladatait.


Olvasom tovább...

 

2021-10-29

Isten hozott, Eugen!

Meg egy teherautó, amiről daruval kellett leemelni a hatalmas, tömör fából készült, megerősített ládát, amelyben Eugen, a négy méternél is hosszabb missisipi alligátor utazott Berlinből Budapestre.

Olvasom tovább...

 

2021-10-22

Kölyökidő az Állatkertben

Szereted az állatokat és a növényeket? Részt vennél egy igazi kalandtúrán az Állatkertben? Akkor nevezz be a Kölyökidő az Állatkertben című vetélkedőnkre!

Olvasom tovább...

 

2021-10-21

Gólyaavató

Bár tavaly, a járvány miatt nem tudtak jönni, idén bepótolták! A budaörsi Herman Ottó Általános Iskola elhozta a mostani másodikosokat és persze az elsősöket, hogy ismét örökbe fogadják az állatkerti gólyákat.

Olvasom tovább...

 

2021-10-14

Az oroszlán is lehet terápiás állat?

Igen, sőt a zsiráf és a zebra is! Bár nem lehet megsimogatni őket, de a látvány és a feldolgozott élmény felér egy terápiával.

Olvasom tovább...

 

2021-10-09

Samu vezet

Samu átvette a vezetést nagytesója felett a legnépszerűbb állatok listáján!


Az örökbe fogadható állataink népszerűségét időről időre áttekintjük: melyeket választották leggyakrabban a tiszteletbeli nevelőszülők. 

Olvasom tovább...

 

2021-10-06

Élmény volt újra találkozni az állatkerti nevelőszülőkkel

Köszönjük mindazoknak, akik eljöttek és azoknak is, akik a facebook oldalunkat követve tartottak velünk az Állatkerti Nevelőszülők találkozóján.

Olvasom tovább...

 

2021-10-05

Kiknek volt „malacuk” a virtuális tombolán?

A közösségi média tegnapi leállása kicsit megnehezítette ugyan a virtuális tombolára érkező támogatások összesítését, de sikerült végül betáplálni a sorsoló-programba mind a 139 befizető adatait, akik összességében 480 tombola-jegynyi összeggel támogatták október 1-4 között az állatkerti állatokat. Tehát 480 virtuális tombola jegy között sorsoltunk, a következő eredménnyel.

Olvasom tovább...

 

További oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 41 »

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink