Vietnamazing – örökbefogadás ackió

2024-07-02

Fogadd örökbe a Vietnámban őshonos, veszélyeztetett állatfajok budapesti képviselőit 2024. július 4-én és szerezz plusz állatkerti élményeket!

 

Légy részese Te is az „Egy csepp Vietnám – Vietnamazing” eseménynek!

Fogadj örökbe 2024. július 4-én egy ázsiai elefántot, vagy egy ázsiai vadkutyát, esetleg egy szalagos tigrispitont vagy egy Lyle-repülőkutyát és örökbefogadásodhoz plusz egy állatkerti belépési lehetőség jár!

Vietnám hihetetlenül gazdag élővilággal rendelkezik, de számos növény- és állatfaja a kihalás szélére sodródott az orvvadászat és az élőhelyek elvesztése miatt, melyet a vietnámi háború és az elmúlt évtizedek gazdasági változásai okoztak.

2024. július 4-én a Fővárosi Állat- és Növénykert is sokrétű programmal várja a látogatókat az Európai Állatkertek és Akváriumok Szövetsége (EAZA) Vietnamamazing Kampányának alkalmából, melynek célja egy erőteljes természetvédelmi hálózat kiépítése, amely kiemeli és segít megőrizni Vietnám biológiai sokféleségét. Ehhez csatlakozik Alapítványunk is, amely most örökbefogadási akciót hirdet erre a napra, hogy segítsünk felhívni a figyelmet ezekre a sebezhető vagy veszélyeztetett természetvédelmi helyzetű, csodálatos állatokra.

Az alap örökbefogadási csomag a következőket tartalmazza 2024. július 4-én, amennyiben a lentebb található állatok közül választasz:

- oklevél a nevelőszülő nevére kiállítva

- az örökbefogadott állat életrajzi lapja

- fotó az állatkerti kedvencről

- kitűző

- nevelőszülőkártya, amely díjmentes belépést biztosít egy főre az évente kétszer megrendezésre kerülő Nevelőszülők Találkozóján 2024. október 6-án és 2025. május 11-én

+ 1 db állatlátogatói szelvény, amellyel egy fő egyszeri alkalommal díjmentesen léphet be a Budapesti Állatkertbe egy éven belül egy szabadon választható időpontban 

(Prémium örökbefogadás esetén 1 db helyett 2 db állatlátogatói szelvény kerül a csomagba az akció alatt, ráadásul a prémium örökbefogadók ezen kívül még egy fogadóórára is eljöhetnek egy előre meghatározott időpontban az örökbefogadási év során.)

S kikre vonatkozik az akció?

- az ázsiai elefántokra: Angele, Assam és a kis Samu örökbefogadására

- JavaScriptre, a szalagos tigrispitonra 

- Bendegúz, Amigo de la Konzervvér, Lestat és Vigilia, a Lyle-repülőkutyák örökbefogadására

- s ha valamely ázsiai vadkutyának szeretnél a tiszteletbeli nevelőszülője lenni. Andris, Anna, Janó, Endre és a többiek közül választhatsz.

Örökbefogadható állataink listájában megtalálod őket.

Az akció a személyes és online örökbefogadásokra is érvényes.

 

 

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink