Archívum

Összesen: 813 db

További oldalak: « 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 41 »

2020-06-04

Hamarosan indulnak az esti séták az Állatkertben!

Kíváncsi vagy a vacsorájukra? Meglesheted! Hamarosan indulnak az esti séták az Állatkertben!

Olvasom tovább...

 

2020-05-30

Játékot kapnak az állatok a támogatóktól

Nem hagyták magára az Állatkertet a támogatók a járványügyi zárlat idején sem: az újra nyitásig több mint egymillió forintot adományoztak az Állatkerti Alapítvány „Egy falatka Állatkert” kezdeményezésére. Az adomány-utalványt gyermeknap alkalmából vette át Szabó Roland, az Állatkert főigazgató helyettese Montskó Évától az Állatkerti Alapítvány vezetőjétől.

Olvasom tovább...

 

2020-05-30

Janek, az új fiú

Immár a harmadik takin alfajjal ismerkedhetnek meg az állatkert látogatói. A szecsuáni, majd a mismi-takin után megérkezett a csehországi Liberecből Janek, az arany takin.

Olvasom tovább...

 

2020-05-29

Kedvence a szurikáta

Kollégáitól kapta ajándékba Furahát, még tavaly ősszel. „Éppen ideje volt, hogy meglátogassam” – mondta Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

Olvasom tovább...

 

2020-05-25

Akció az újrahasznosított palackokból készült plüssökre

Mit lehet csinálni tíz darab félliteres műanyag palackból? Ilyen cuki plüss figurákat! Az Állatkerti Ajándékboltban ilyen környezetbarát plüssöket kínálunk gyermeknapra.

Olvasom tovább...

 

2020-05-21

Vissza a természethez!

Rókát néha még a nagyvárosokban is lehet látni, de tudjuk, nem itt van az eredeti élőhelye. Ő – és a vadállatok többsége – sajnos vesztésre áll az ember és a természet csatájában. A Magyar Természet Napján (amely egybeesik a biológiai sokféleség nemzetközi napjával) érdemes végiggondolni a kilátásokat.

Olvasom tovább...

 

2020-05-19

Nevelőszülők figyelmébe!

Limitált látogatószámmal nyitja meg kapuit a budapesti  Állatkert május 20-án, így csak az interneten vásárolt jegyekkel lehet belépni az intézmény területére. Egyelőre sem az állatlátogatói szelvényeket, sem a nevelőszülői kártyát nem lehet használni.

Olvasom tovább...

 

2020-05-19

Újra nyitunk május 20-án

Szerdától újra kinyit a Budapesti Állatkert és így az Ajándékbolt is. Ismét lesz lehetőség a személyes örökbe fogadásra és a futárszolgálattal való kézbesítésre is.

Olvasom tovább...

 

2020-05-18

Sikeres volt a virtuális Állatkerti Nevelőszülők Találkozója

Ha élőben nem is találkozhattak kedvenceikkel az örökbe fogadók május 17-én, a virtuális  eseménynek nagy sikere volt követőink körében.

Olvasom tovább...

 

2020-05-14

Itt a Nevelőszülők Virtuális Találkozója részletes programja

Arun, Auróra, Niva – és a többi kedvenc – most tavasszal nem találkozhatnak személyesen örökbefogadóikkal. Ezért virtuálisan tartjuk meg a május 17-i Állatkerti Nevelőszülők Napját. Íme, a részletes program.

Olvasom tovább...

 

2020-05-14

Arun a nagy kedvenc

Listába szedtük azokat az állatokat, amelyeknek a legtöbb nevelőszülőjük van. A legnagyobb kedvenc változatlanul Arun, akit Auróra és Niva követ. Velük – és a népszerűségi lista élén lévő kedvencekkel – találkozhatnak az örökbe fogadók vasárnap, a virtuális szülői értekezleten.

Olvasom tovább...

 

2020-05-11

Adácsról alpakát - térképen az örökbefogadók

Aki szereti a térképeket böngészni, most megteheti, itt e cikk alján. Előljáróban csak annyit árulunk el, hogy Adácsról alpakát, Zsámbékról üregi nyulat fogadtak örökbe. A vasárnapi virtuális szülői értekezleten most a távolabb lakó nevelőszülők is részt vehetnek.

Olvasom tovább...

 

2020-05-09

Virtuális tombola a virtuális nevelőszülői értekezleten

Ilyen - a hagyományos Állatkerti Nevelőszülők Napján kapható - tombolajegyeket jövő vasárnap biztosan nem árusítunk, de ennek ellenére megrendezzük a sorsolást!

Olvasom tovább...

 

2020-05-09

A madarak és fák napja: éljen a tarvarjú!

A madarak és fák napja igazi magyar gyökerű világnap! S ha reklámarcot kellene választani hozzá, javasoljuk a tarvarjút.

Olvasom tovább...

 

2020-05-07

Igazi ínyencek

Igazi ínyencek és – természetesen – született vegetáriánusok. Ennek ellenére az emberszabású majmok étrendje a legváltozatosabb az állatkertben.

 

Olvasom tovább...

 

2020-05-05

Virtuális nevelőszülői értekezlet

Május 17-én az Állatkerti Nevelőszülők Napját idén sajnos csak virtuálisan tarthatjuk meg. Az örökbe fogadók azért nem maradnak program híján azon a napon sem, sőt kedvenceiket is meglátogathatják, persze csak az Állatkert újra nyitása után.

Olvasom tovább...

 

2020-05-03

Számítunk rád 1%

Most, e nehéz időkben különösen számítunk arra, hogy rendelkezel személyi jövedelemadód egy százalékáról. Kérjük, kedvezményezett civil szervezetként az Állatkerti Alapítványt jelöld meg!

Olvasom tovább...

 

2020-05-01

Majomszeretet?

Az állatkölykök nem köszöntik fel édesanyjukat május első vasárnapján. Helyettük most mi készítettünk néhány kedves, képeslapot, amelyet cikkünk aljáról lehet letölteni, miután megismerkedtetek a szülői gondoskodás néhány példájával az állatvilágban.

Olvasom tovább...

 

2020-04-29

Mit szeretnek a tigrisek?

Micimackóval szólva a mézet, a kukoricát és a bogáncsot, legalábbis első megközelítésben. Itt nálunk az Állatkertben viszont fel sem merülnek ezek a lehetőségek.

Olvasom tovább...

 

2020-04-28

Anyáknapi virágküldés csak szerda délig!

Anyáknapi virágküldő szolgálatunk csak április 29-én, szerda délig tart nyitva.

Olvasom tovább...

 

További oldalak: « 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 41 »

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink