Archívum

Összesen: 813 db

További oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 41 »

2021-02-10

Valentin-napi nyereményjáték

Játékos kedvű barátainknak ismét egy lehetőség: az Állatkerti Alapítvány Valentin-napon Facebook és Instagram oldalán játékot hirdet, amellyel két szerencsés nyertes örökbefogadást nyerhet! Olvasom tovább...

 

2021-02-10

Szomorú hír Kuglófról

Kedves Nevelőszülő barátunk!

Nagy szomorúság érte Állatkertünket, a nevelőszülőket és az állatbarátokat: Kuglófot sajnos elveszítettük.


Olvasom tovább...

 

2021-02-03

Arun, a legyőzhetetlen

Noha karácsony tájékán úgy tűnt, hogy Arun, a 3 éves ázsiai elefánt borjú Bendegúz, a kispanda mögé szorul az örökbefogadási listán, az összesítés szerint 2020-ban mégiscsak őt választották legtöbben a nevelőszülők. De kik lehetnek még a legnépszerűbb örökbefogadott állatok?

Olvasom tovább...

 

2021-01-21

Ismét lehet örökbe fogadni!

Taikó már tudja: ismét lehet örökbe fogadni, weboldalunkon ismét működik az online örökbe fogadás. http://www.allatkertialapitvany.hu/orokbefogadas/

Olvasom tovább...

 

2021-01-20

Kedves mostani és leendő örökbe fogadók!

Az Állatkerti Alapítvány 1992 óta sikeresen folytatott örökbe fogadási programja bizonytalan ideig szünetel, jelenleg az állatkerti állatok örökbe fogadásával nem lehet támogatni az Állatkertet.

A héten elkezdtük a nevelőszülői kártyák postázását mindazoknak, akiknek az tavaly október 5. utáni örökbe fogadásukhoz ezt nem tudtunk biztosítani.

Megértéseteket köszönjük.

Olvasom tovább...

 

2021-01-03

Kényszerű változások

Egyelőre csak onlien lehet örökbe fogadni, és zárva tart az Állatkerti Ajándékbolt is.

Olvasom tovább...

 

2021-01-01

Mi volt tavaly, mi lesz jövőre?

„Mit van mit kivánni még/Ily áldott időben? Adjon Isten, ami nincs, Ez uj esztendőben.”

Arany János új évi jó kívánsága tökéletesen leírja 2021. évének első reggelét. Napfényes, áldott időben kérjük mindazt, ami nem adatott meg tavaly.

Olvasom tovább...

 

2020-12-27

Szolgálati közlemény

A Covid járvány miatt fennálló korlátozások ideje alatt az Állatkerti Alapítvány irodája is zárva tart, így az állatok örökbefogadása csak online módon lehetséges, postai kézbesítéssel, illetve GLS futárszolgálattal (http://www.allatkertialapitvany.hu/orokbefogadas/).

Olvasom tovább...

 

2020-12-16

Karácsonyi kézbesítések

Holló nem él az Állatkertben, de miért is ne vihetné el a csóka ezt az üzenetet? Végül is rokonok… Ahhoz, hogy Karácsonyra biztosan a címzetthez érkezzenek az állatkerti ajándékok, a következők időzítésre érdemes odafigyelni!

Olvasom tovább...

 

2020-12-15

Karácsonyi kedvencek

Bendegúz az élre tört! Arun maradt a második legkedvesebb,  Níva, Norbi, Basil, - no meg a többi rendszeres sztárunk viszont bele sem fért a karácsonyi TOP tízbe, legalább is idáig.

Olvasom tovább...

 

2020-12-11

Mi is küldünk karácsonyi képeslapot

A Karácsonyi képeslap küldő szolgálatot mi - az Állatkerti Alapítvány dolgozói is - igénybe vesszük. Egy győri gyermekotthon kis lakóinak szeretnénk örömet szerezni, kedves állatfotókat is mellékelve a jó kívánságokhoz.

Olvasom tovább...

 

2020-12-07

Trilliárdnyi esély

Alapítványunk ismét nyert egy gyönyörű lehetőséget: Down-szindrómás gyerekeknek és családtagjaiknak rendezhetünk élményterápiás foglalkozást a Down Alapítvány segítségével.

Olvasom tovább...

 

2020-12-03

Fogadj örökbe egy fenyőfát!

Te melyiküket fogadnád örökbe? Grincset, Kevint, Noelt, Elfiet vagy Merryt? Gyönyörű fenyőfák élnek a Fővárosi Állat- és Növénykertben, Karácsony ünnepére örökbe is fogadhatod némelyiküket. Ez igazán környezetbarát megoldás.

Olvasom tovább...

 

2020-12-01

Karácsonyi képeslap küldő szolgálatot indítunk

Fura lesz idén a Karácsony, hiszen a felelősségteljes szeretet – a járványveszély miatt - miatt sok rokonunkkal, barátunkkal kerülni kell a közvetlen érintkezést. De széppé teheted az ünnepet azoknak is, akikkel nem találkozol: küldj nekik karácsonyi képeslapot az Állatkertből!

Olvasom tovább...

 

2020-11-30

Adventi Nyereményjáték!

Mi is várjuk a Karácsonyt, különleges Adventi naptárat készítettünk! Naponta kiderül, hogy milyen ajándékot is lehet nyerni.

Olvasom tovább...

 

2020-11-28

Oroszlán Szonja új kedvencei: Lajos és Dezső

Örökbefogadott oroszlánja mellé új családtagokat választott Oroszlán Szonja. Az Állatkert iránti elkötelezettsége bizonyítékaként örökbe fogadta Lajost, az emut és Dezsőt, a gallérős páviánt.

Olvasom tovább...

 

2020-11-26

Jelszó: AnnaHanna

Bár fekete pénteknek nevezik (Black Friday), mi inkább vörösbarna színnel jeleznénk akciónkat: az állatkerti ajándékboltban és a webshopban november 27-én minden terméket 20 %-os kedvezménnyel lehet megvásárolni!

Olvasom tovább...

 

2020-11-20

Fantasztikus ajándékot kaptunk!

Még több hét van hátra ebből az évből, de mi már kaptunk egy fantasztikus 2021-es naptárat. Virágok növekednek majd belőle: magpapír választja el az évszakokat ebben a csoda-naptárban!

Olvasom tovább...

 

2020-11-12

Óriási hÍrünk van

Nagyon sokan érdeklődnek, hogyan is segíthetnek ebben a nehéz helyzetben az Állatkertnek. Hogy könnyebben megtehessék, az internetes kiszolgálás mellett újra megnyitjuk az Alapítványi irodát és az Állatkerti Ajándékboltot, minden nap 10-16 óra között.

Olvasom tovább...

 

2020-11-11

Auróra levele a látogatóhoz (Tatjana után, szabadon)

Ugye, nem hagysz magamra? Akkor is gondolsz rám, ha nem látogathatsz meg egy ideig?

Olvasom tovább...

 

További oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 41 »

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink