Idén is lesz Jótékonysági Retrobuli az állatokért!

2024-07-08

Augusztus 8-án ismét összeállnak népszerű barátaink, hogy egy fantasztikus Retrobulit tartsunk az állatokért, ezzel is köszöntve az Állatkertet, másnap esedékes születésnapja alkalmából. A helyszín minden eddiginél izgalmasabb lesz: a Biodómban „vezényli” a Fergeteg Partyt DJ Dominique.

A műsort tehát a Biodómban élvezheti állatbarát közönségünk, bebiztosítva az időjárás viszontagságai ellen. Már maga a helyszín is különleges élményt kínál, hát még azok a sztárok, akik e jeles alkalommal meglátogatják örökbefogadott állatukat is! Régi kedvelőink már tudják, milyen sok híres-neves állatbarát pártolónk van: például Balázs Andi, Demjén Ferenc, Forgács Gábor, Geszti Péter, Keresztes Ildikó, Németh Kristóf, Oroszlán Szonja, Puskás-Dallos Péter, Szigeti Ferenc, Zoltán Erika, - közülük többen is ott lesznek örökbe fogadott állatuk kifutójánál az Állatkertben, a Biodómban rendezendő Fergeteg Party előtti közönségtalálkozón.

Új név támogatóink között: Csepregi Éva, a Neoton Família népszerű énekesnője lesz az egyik sztárvendég a Fergeteg Partyn! Őt, mint Dáriusz tiszteletbeli nevelő anyukáját mutattuk be a minap, meglepetést is sejtetve egyúttal. Most eláruljuk: a Neoton Família népszerű énekesnője lesz az egyik fellépő a Fergetegpartyn, ahol DJ Dominique ismét fantasztikus hangulatot varázsol majd.

A hagyományokhoz híven Alapítványunk mindenkit megvendégel egy hagyományos zsíros kenyérrel, amire jól csúsznak majd Lajsz András tüzes koktéljai.

Jegyek kaphatók az Állatkert jegypénztáraiban és online a Fővárosi Állat- és Növénykert jegyértékesítési weboldalán 5800 Ft-os egységáron.

Megújuló információkat Alapítványunk Facebook oldalán, és a Facebook eseménynél közöljük.