Hírek

Összesen: 40 db

További oldalak: 1 2 »

2024-10-20

Szolgálati közlemény

Hétfőn, azaz október 21-én az Állatkerti Alapítvány irodája technikai okok miatt 16:30-ig van nyitva.

Olvasom tovább...

 

2024-10-03

Ismét tombola az állatok jólétéért

A vasárnap esedékes Állatkerti Nevelőszülők Találkozója alkalmából most is duplán hirdetjük meg a tombolát! Nem csak október 6-án, az Állatkertben lehet majd személyesen tombola szelvényeket venni, hanem a korábbi nevelőszülői értekezleteken bevezetett online formában is.

Olvasom tovább...

 

2024-10-02

Őszi Nevelőszülők Találkozója 2024

Szeretettel várunk mindenkit a Fővárosi Állat- és Növénykertben az őszi Nevelőszülők Találkozóján 2024. október 6-án, vasárnap!

Olvasom tovább...

 

2024-10-01

Helyszíni közvetítés a gorilláktól

Pszt… Hangfelvétel folyik. Az akusztikai szakemberek elkezdték a munkát a Főemlősház rejtett zugaiban.

Olvasom tovább...

 

2024-09-18

Vombat várat avattunk

Megérkezett az új várkapitány is, a két éves Kaoota, aki még egy kicsit félénk ugyan, de ha megszokja a helyét, biztosan sok örömöt okoz majd az látogatóknak.

 

Olvasom tovább...

 

2024-09-02

Születésnap az állatkertben

Szeretnéd meglepni gyerkőceidet születésnapjára egy különleges élménnyel? Tartsatok egy felejthetetlen ünnepséget az állatkertben! Ismét üzemel népszerű szolgáltatásunk: a születésnapi gyerekzsúrok szervezése.

Olvasom tovább...

 

2024-08-13

Kérhetjük a palackdíjat?

A népszerű állatfotók helyett egy kevésbé látványos, de többszörösen hasznosuló kép. A műanyag-, a fém- és az üvegpalackok visszaváltási díját ezzel a QR kóddal lehet az állatkerti állatok javára, közvetlenül Alapítványunknak utalni.

 

Olvasom tovább...

 

2024-08-11

Fergeteges volt!

De hát nem is lehet másmilyen, ha annyi kedves barátunk gyűlik össze az Állatkertben. Sztárvendégeink és közönségük/közönségünk az állatkerti állatok támogatására szövetkeztek.

Olvasom tovább...

 

2024-07-23

Milának tetszik a karám új padozata

Mila, a nőstény Mhorr gazella volt az első, aki kipróbálhatta a Szavanna házban lévő belső karám új aljzatát, és megelégedéssel nyugtázta  a változatást: speciális gumiszőnyeg került a rideg betonaljzatra.

Olvasom tovább...

 

2024-07-08

Idén is lesz Jótékonysági Retrobuli az állatokért!

Augusztus 8-án ismét összeállnak népszerű barátaink, hogy egy fantasztikus Retrobulit tartsunk az állatokért, ezzel is köszöntve az Állatkertet, másnap esedékes születésnapja alkalmából. A helyszín minden eddiginél izgalmasabb lesz: a Biodómban „vezényli” a Fergeteg Partyt DJ Dominique.

Olvasom tovább...

 

2024-07-07

Árvácskák mostanság

Nemrég felfedtük nektek, hogy mely állatok lettek az év első felében a legnépszerűbbek az örökbefogadók körében. Ám akadnak olyanok is, akiket legalább egy éve nem választott senki, s ők is tiszteletbeli nevelőszülőket keresnek.

 

Olvasom tovább...

 

2024-07-06

Hová tűntek a capybarák?

Az állatkertben megvannak, de a legújabb, az év első felére érvényes TOP10-es népszerűségi listánk dobogóján ezúttal nem találjuk őket. Lehet, hogy vége a capybara-láznak? Év végére még javíthatnak. De akkor ki előzte meg őket?

 

Olvasom tovább...

 

2024-07-02

Vietnamazing – örökbefogadás ackió

Fogadd örökbe a Vietnámban őshonos, veszélyeztetett állatfajok budapesti képviselőit 2024. július 4-én és szerezz plusz állatkerti élményeket!

Olvasom tovább...

 

2024-07-02

Dáriusz nevelőanyukája Csepregi Éva

Daliás hímtigrisünk, Dáriusz Sandokan helyébe lépett, legalább is Csepregi Éva szívében. A szépséges tigrisfiú annyira megtetszett a népszerű énekesnőnek, hogy örökbe is fogadta.

Olvasom tovább...

 

2024-06-30

Július 1-től érvényes

Samura bíztuk, - legyen ő a hírnökünk: adományozóink megértését kérjük.

Olvasom tovább...

 

2024-06-26

Élményt adunk állatnak, embernek!

Az állatkerti élmények növeléséhez Alapítványunk is hozzájárul, - most éppen egyik támogatónk segítségével. A kapott jutazsákokba csomagolt csemege még izgalmasabbá teszi a látvány-etetéseket.

Olvasom tovább...

 

2024-05-17

Köszönjük, Örökbefogadók!

Mi mást is írhatnánk, ismét és ismét: köszönjük, hogy ti vagytok a leghívebb támogatóink, hogy mindig számíthatunk rátok, hogy segítetek abban, hogy az Állatkert még jobb, még szebb hely legyen mind az állatok, mind pedig a látogatók számára.

Olvasom tovább...

 

2024-05-13

Hallottad már a gorillák hangját?

Akik hallották már, azok állítják: nagyon érdekes, sajátos hangzásokkal kommunikálnak egymással a legnagyobb termetű főemlősök. Támogatóink segítségével látogatóink is kihallgathatják: miként beszélget egymással Golo és családja.

Olvasom tovább...

 

2024-05-11

Cápákkal búcsúzott a Koldusopera

Szép szokás, hogy búcsúajándékkal zárnak le egy-egy nagy sikerű előadássorozatot a színházak, így történt ez József Attila Színházban is. Így került, Phileas Fogg, a zebracápa a színházba, - persze nem tényleges valójában, hanem az örökbe fogadását tanúsító díszes oklevélen.

Olvasom tovább...

 

2024-05-08

Tombola az állatok jólétéért és az új élményekért

A vasárnap esedékes Állatkerti Nevelőszülők Találkozója alkalmából most is duplán hirdetjük meg a tombolát! Nem csak május 12-én, az Állatkertben lehet majd személyesen tombola szelvényeket venni, hanem a korábbi nevelőszülői értekezleteken bevezetett online formában is.

Olvasom tovább...

 

További oldalak: 1 2 »

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink