Hírek

Összesen: 39 db

További oldalak: 1 2 »

2024-07-08

Idén is lesz Jótékonysági Retrobuli az állatokért!

Augusztus 8-án ismét összeállnak népszerű barátaink, hogy egy fantasztikus Retrobulit tartsunk az állatokért, ezzel is köszöntve az Állatkertet, másnap esedékes születésnapja alkalmából. A helyszín minden eddiginél izgalmasabb lesz: a Biodómban „vezényli” a Fergeteg Partyt DJ Dominique.

Olvasom tovább...

 

2024-07-07

Árvácskák mostanság

Nemrég felfedtük nektek, hogy mely állatok lettek az év első felében a legnépszerűbbek az örökbefogadók körében. Ám akadnak olyanok is, akiket legalább egy éve nem választott senki, s ők is tiszteletbeli nevelőszülőket keresnek.

 

Olvasom tovább...

 

2024-07-06

Hová tűntek a capybarák?

Az állatkertben megvannak, de a legújabb, az év első felére érvényes TOP10-es népszerűségi listánk dobogóján ezúttal nem találjuk őket. Lehet, hogy vége a capybara-láznak? Év végére még javíthatnak. De akkor ki előzte meg őket?

 

Olvasom tovább...

 

2024-07-02

Vietnamazing – örökbefogadás ackió

Fogadd örökbe a Vietnámban őshonos, veszélyeztetett állatfajok budapesti képviselőit 2024. július 4-én és szerezz plusz állatkerti élményeket!

Olvasom tovább...

 

2024-07-02

Dáriusz nevelőanyukája Csepregi Éva

Daliás hímtigrisünk, Dáriusz Sandokan helyébe lépett, legalább is Csepregi Éva szívében. A szépséges tigrisfiú annyira megtetszett a népszerű énekesnőnek, hogy örökbe is fogadta.

Olvasom tovább...

 

2024-06-30

Július 1-től érvényes

Samura bíztuk, - legyen ő a hírnökünk: adományozóink megértését kérjük.

Olvasom tovább...

 

2024-06-26

Élményt adunk állatnak, embernek!

Az állatkerti élmények növeléséhez Alapítványunk is hozzájárul, - most éppen egyik támogatónk segítségével. A kapott jutazsákokba csomagolt csemege még izgalmasabbá teszi a látvány-etetéseket.

Olvasom tovább...

 

2024-05-17

Köszönjük, Örökbefogadók!

Mi mást is írhatnánk, ismét és ismét: köszönjük, hogy ti vagytok a leghívebb támogatóink, hogy mindig számíthatunk rátok, hogy segítetek abban, hogy az Állatkert még jobb, még szebb hely legyen mind az állatok, mind pedig a látogatók számára.

Olvasom tovább...

 

2024-05-13

Hallottad már a gorillák hangját?

Akik hallották már, azok állítják: nagyon érdekes, sajátos hangzásokkal kommunikálnak egymással a legnagyobb termetű főemlősök. Támogatóink segítségével látogatóink is kihallgathatják: miként beszélget egymással Golo és családja.

Olvasom tovább...

 

2024-05-11

Cápákkal búcsúzott a Koldusopera

Szép szokás, hogy búcsúajándékkal zárnak le egy-egy nagy sikerű előadássorozatot a színházak, így történt ez József Attila Színházban is. Így került, Phileas Fogg, a zebracápa a színházba, - persze nem tényleges valójában, hanem az örökbe fogadását tanúsító díszes oklevélen.

Olvasom tovább...

 

2024-05-08

Tombola az állatok jólétéért és az új élményekért

A vasárnap esedékes Állatkerti Nevelőszülők Találkozója alkalmából most is duplán hirdetjük meg a tombolát! Nem csak május 12-én, az Állatkertben lehet majd személyesen tombola szelvényeket venni, hanem a korábbi nevelőszülői értekezleteken bevezetett online formában is.

Olvasom tovább...

 

2024-05-07

Tavaszi Nevelőszülők Találkozója 2024

Lesz megnyitó, szülői értekezlet, tombola és állomásjáték is! Szeretettel várunk mindenkit a Fővárosi Állat- és Növénykertben, a tavaszi Nevelőszülők Találkozóján május 12-én, vasárnap! Íme a program!

Olvasom tovább...

 

2024-05-01

Örökbefogadás anyák napjára

Fogadj örökbe egy állatmamát 2024. május 3-5. között és szerezz az újdonsült nevelőszülőnek örömet és plusz állatkerti élményeket!

Olvasom tovább...

 

2024-04-12

Még több élményt, embernek, állatnak egyaránt!

Alapítványunk ehhez kéri támogatói segítségét: mindazokét, akik az Állatkert fejlődésének elősegítéséhez felajánlják személyi jövedelemadójuk 1%-át. 

Olvasom tovább...

 

2024-04-12

Emlékét megőrízzük…

Eltemettük ma egy jótevőnket. Hegedűs László András haló porai visszakerülnek a természet örök körforgásába, a földbe, vízbe, levegőbe, emléke azonban velünk marad.

Olvasom tovább...

 

2024-04-05

Megígértük, megcsináltuk: erre költöttük a tavalyi 1%-okat

A tavalyi év legnagyobb vállalása Alapítványunk részéről az volt, hogy támogatóink segítségével kibővítjük a vombatok kifutóját, hogy az idős szülőpár mellett elférjen Mia, a Budapesten született vombat-lányka és jövőbeli párja is. A vombatok tartásának ugyanis szigorú feltételei vannak.

Olvasom tovább...

 

2024-03-25

Húsvéti örökbefogadás idén is!

Hallottál már a húsvéti elefántról vagy zsiráfról, esetleg tigrisről, gorilláról? Jobb helyeken ők helyettesítik a húsvéti nyuszikat!

Olvasom tovább...

 

2024-03-04

Virág helyett állatkerti élmény nőnapra!

Állatbarát kedvesednek, családtagodnak ajándékozz nőnapra egy állatot! Fogadj örökbe egyet az állatkert igen gazdag kínálatából és plusz egy belépési lehetőséget kapsz az Állatkertbe!

Olvasom tovább...

 

2024-02-06

Páros élmény-ajándék Valentin-napra

Ha meglepnéd szerettedet, válassz számára egy különleges ajándékot! Adj neki egy igazi, fenséges oroszlánt, vagy egy játékos kis elefántot, esetleg egy cuki kis pandát! Most ráadásul páros élményt is ajándékozhatsz az örökbefogadással!

Olvasom tovább...

 

2024-01-03

Kedvezményes örökbefogadás a Lampion Fesztivál alkalmából

2024 a kínai naptár szerint a Sárkány Éve, így Alapítványunk is kedvezményes örökbefogadási lehetőséget kínál a Biodómban látható varázslatos Lampion Fesztivál ideje alatt.

Olvasom tovább...

 

További oldalak: 1 2 »

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink