Archívum

Összesen: 813 db

További oldalak: « 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 41 »

2020-11-05

Támogatóink jóvoltából: Arun óriáslabdát kapott a szülinapjára

Az óriáslabdát Alapítványunk honlapjának http://www.allatkertialapitvany.hu/tamogatas/elefant/ aloldalára küldött támogatásokból vásároltunk a kiselefántnak. De az ünnepi hétvégén még az örökbefogadók is kapnak ajándékot.

Olvasom tovább...

 

2020-10-29

Mongúzaink is megkapták a magukét

Ajándékot kapott a mongúzcsapat, - rögtön mind a három faj! A zebramongúzok, a törpemongúzok és a rókamanguszták nagy érdeklődéssel vették birtokba az állati játékokat.

Olvasom tovább...

 

2020-10-15

Ajándékok az új taggal gyarapodott orángutáncsaládnak

Ha újszülött érkezik a családba, le kell kötni a nagyobbacska gyermekek figyelmét, hogy állandó kíváncsiskodásukkal ne zavarják se a mamát, se a babát. Így van ez az orángutánoknál is, ahol néhány napja újabb bébi született! Alapítványunk ajándékokkal lepte meg az orángokat.

Olvasom tovább...

 

2020-10-14

Halloweeni borzongás

Igazi kísértetekkel, boszorkányokkal és vámpírokkal nem szolgálhatunk, de egy hátborzongatóan jó élménnyel igen!

Olvasom tovább...

 

2020-10-13

Balu mázlista

Balu igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen immár ezüst fokozatú támogatója is van! A C&C Laboratory Kft. szakembereinek nem csak legújabb termékük, az UW Premium Medvebalzsam kapcsán jutnak eszükbe az állatok.

Olvasom tovább...

 

2020-10-11

Sikeres volt az őszi nevelőszülői értekezlet is

Épp egy hét telt el és mindmáig kapjuk a köszöneteket a virtuális nevelőszülői értekezlet kapcsán. Pedig mi tartozunk köszönettel minden örökbe fogadónak, hogy kitartanak az Állatkert mellett ezekben a nehéz időkben is.

Olvasom tovább...

 

2020-10-04

Az október 4-i ingyenes belépés nem vész el az örökbe fogadóknak!

Bárki meglátogathatja kedvenc állatát október 4-én is az Állatkertben, - csak éppen nem a hagyományos Állatkerti Nevelőszülők Napjának rendezvénye kapcsán. A népszerű eseményt ugyanis – a járványügyi helyzet miatt - virtuális térben, facebook oldalunkon rendezzük meg.

Olvasom tovább...

 

2020-10-04

„Uram, tégy engem a te békéd eszközévé…”

Ma az Állatok világnapja van, Assisi Szent Ferenc, az állatok védőszentje halálának emlékére. Ma tartjuk az Állatkerti Nevelőszülők Napját (sajnos csak virtuálisan), megköszönve az örökbe fogadóknak, hogy ők valóban a felelős állattartás hívei.

Olvasom tovább...

 

2020-10-01

Ezekért a nyereményekért érdemes tombolázni!

Minden szimbólikus falat husi, bála széna vagy kosárka banán, amit a Támogatás oldalunkra ( http://www.allatkertialapitvany.hu/tamogatas/) utaltok, egy tombola jegyet ér ötszáz forintonként. A Virtuális tombolán még azok is játszhatnak, akik személyesen nem tudnának eljönni az október 4-i Állatkerti Nevelőszülők Napjára.

Olvasom tovább...

 

2020-09-27

A virtuális szülői értekezlet részletes programja

Visszaszámlálás indul: még hatot kell aludni a virtuális szülői értekezletig! Ideje, hogy közreadjuk, mire is számíthattok október 4-én.

Olvasom tovább...

 

2020-09-26

Boldog szülinapot, Golo!

Ma, azaz szeptember 27-én van a 40. születésnapja Golonak, a gorillahímnek. Isten éltessen ezüsthátú!

Olvasom tovább...

 

2020-09-25

TOP 10

Arun, mindenek felett! Amióta megszületett, szinte mindig az élen állt a legnépszerűbb állatok listáján.

Olvasom tovább...

 

2020-09-24

Virtuális tombola: Egy falatka állatkert

Szeretnél egy családi hétvégét egy szuper hotelben? Vagy egy óriás plüssfigurára vágysz? Esetleg kertészeti utalványra, ismeretterjesztő könyvekre, kozmetikai ajándékcsomagra vagy szabaduló szobás programra vágysz? Bármelyiket megnyerheted…

Olvasom tovább...

 

2020-09-23

Kölyökidő az Állatkertben

Ismét egy jó hír: Alapítványunk elnyert egy támogatást, az Agrárminisztérium Zöld Forrás pályázatán. Ennek keretében egy újabb izgalmas, ismeretterjesztő vetélkedőt rendezünk,"Kölyökidő az Állatkertben" címmel.

Olvasom tovább...

 

2020-09-22

Layla monológja, az orrszarvúk világnapján

Layla vagyok, a szélesszájú orrszarvú, de ha örökbe fogadsz, Te is hívhatsz „Kis Hercegnőnek”. Tudom, ez azért egy kicsit túlzás az 1500 kilómhoz képest, de azért jól esik…

Olvasom tovább...

 

2020-09-20

Juan Carlos keresztapa lesz...

Bármilyen bájos állatkák a törpe selyemmajmok, mégis ritkán fogadják őket örökbe. Kiemelt céges támogatójuk pedig most akadt először. S rögtön egy különleges italt is elneveznek majd róla.

Olvasom tovább...

 

2020-09-18

Marci kedvence volt

Megható Támogatói tábla került ki Balu kifutójához:a család és a barátok fogadták örökbe a kedves mackót, Marci emlékére.

Olvasom tovább...

 

2020-09-16

Kérdezd a gondozót!

Új „rovatot” indítunk a virtuális szülői értekezlet jegyében: kérdezz a gondozótól! Ha már személyesen nem találkozhatnak állataink örökbe fogadói most azzal a személlyel, aki kedvencüket legjobban ismeri, legalább így, a virtuális térben választ kaphatnak kérdéseikre.

Olvasom tovább...

 

2020-09-14

Október 4-én ismét virtuális „Nevelőszülői értekezlet” lesz

Felelős döntésként ismét virtuálisan, a facebook oldalunkon lebonyolítva rendezzük meg az október 4-én esedékes Állatkerti Nevelőszülők Napját. E népszerű rendezvényen nem tudnánk biztosítani, hogy a szülői értekezleteken ne verődjenek nagyobb csoportba az örökbe fogadók.

Olvasom tovább...

 

2020-09-10

Köszönjük az szja 1%-okat!

Összetehetik a kezüket az állatkert lakói, hogy milyen klassz támogatói vannak. Soha nem kaptak még akkora szeletet az szja1%-os felajánlásokból, mint most!

Olvasom tovább...

 

További oldalak: « 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 41 »

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink