Archívum

Összesen: 843 db

További oldalak: « 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 43 »

2021-04-01

Babamérlegre gyűjtünk!

Tudjátok, hány kilós egy „mindenórás” vemhes elefánt? Mi már tudjuk: Angel testtömege a várható ellés előtt egy-két héttel: 3052 kg (ő egyébként egy kis termetű elefánt). Hamarosan az elefántbébi testtömegét is megmérhetik:  Alapítványunk segítségével elefántmérleg került a kifutóba.

Olvasom tovább...

 

2021-03-29

Kalán, Mogyoró és Béla a legnépszerűbb nyuszinév

Megvan a nagy nyúlnév választó felhívásunk három legnépszerűbb nyuszi neve! Köszönjük a sok-sok ötletet és a szavazatokat Facebook oldalunkon! Kalán, Mogyoró és Béla tetszett követőinknek a legjobban, ezért a három elnevezett üregi nyúl már meg is található az örökbefogadható állatok listájában! 

Olvasom tovább...

 

2021-03-25

A nagy nyúl-név választó

Húsvéti játékra invitáljuk a nyuszibarátokat, gondolva arra, hogy felelős ember úgysem vesz élő nyulat Húsvétra! De nevet azért adhat neki akkor is, ha nem holmi konyhasarkába erőszakolt házinyúl, hanem igazi vadállat, azaz üregi nyúl várja névadóit.

Olvasom tovább...

 

2021-03-23

Húsvéti képeslapküldő szolgálat

Sajnos idén húsvétkor is el kell hagyni a nagy családi összejöveteleket, baráti locsolkodásokat, - a járvány nem engedi a találkozásokat. De így is jelezheted szeretteidnek, hogy gondolsz rájuk! Küldj képeslapot az állatkertből, Kázmér, az üregi nyúl nevében!

Olvasom tovább...

 

2021-03-22

Újra webshop, húsvéti akcióval

Számos különleges ajándékot kínálunk újranyitott webshopunkban és húsvéti akcióval is készültünk!

Olvasom tovább...

 

2021-03-18

A 21. kromoszóma világnapja

Március 21. nemcsak a tavasz első napja, hanem egyben 21. kromoszóma rendellenességének betegsége, a Down-szindróma világnapja is. Alapítványunknak azért is fontos megemlékezni erről a napról, mert idén élményterápiás program sorozatot szervezünk közösen a Down Alapítvánnyal, a MOL Alapítványtámogatásának köszönhetően.

Olvasom tovább...

 

2021-03-09

Falánkok falatozhatnak...

Az állatkerti állatok nem szeretik a pizzát, a hot dogot, de még a sült krumplit sem, - bár most, látogatók híján nincsenek is olyan veszélynek kitéve, hogy rájuk akarnák tukmálni az emberre szabott finomságokat. De nem is rendelhetnek jóféle kajákat a falatozz.hu-n. Az ételrendelő portál másként segíti őket!

Olvasom tovább...

 

2021-03-06

Nőnapi köszöntés

Ugye nem kell tengernyi frázist elpuffogtatnunk, hogy mindenki felidézze, mi mindenért tartozik köszönettel a világ a nőknek? Persze az év bármelyik napján aktuális a hála irányukba, de március 8-án különösen érdemes erre gondolni.

Olvasom tovább...

 

2021-02-28

1%-nyi remény

Soha nem volt nagyobb szükség a támogatásodra! Alapítványunk átláthatóan, jó célokra fordítja adományaidat, az állatkerti állatok javára!

Olvasom tovább...

 

2021-02-17

Nehéz év volt a tavalyi

A rendkívüli járványhelyzet miatt Alapítványunk különleges évet zárt: az Állatkertet az év majd négy hónapján keresztül nem lehetett látogatni, és ez nagyfokú bizonytalanságot eredményezett. Sikerül-e megtartanunk támogatóinkat és eleget tehetünk-e az Alapító Okiratunkban megfogalmazott céloknak? Tudjuk-e megfelelően segíteni a Fővárosi Állat- és Növénykertet azokban a nehéz időkben, amikor minden eddiginél nagyobb szüksége van a támogatásra?

Olvasom tovább...

 

2021-02-10

Valentin-napi nyereményjáték

Játékos kedvű barátainknak ismét egy lehetőség: az Állatkerti Alapítvány Valentin-napon Facebook és Instagram oldalán játékot hirdet, amellyel két szerencsés nyertes örökbefogadást nyerhet! Olvasom tovább...

 

2021-02-10

Szomorú hír Kuglófról

Kedves Nevelőszülő barátunk!

Nagy szomorúság érte Állatkertünket, a nevelőszülőket és az állatbarátokat: Kuglófot sajnos elveszítettük.


Olvasom tovább...

 

2021-02-03

Arun, a legyőzhetetlen

Noha karácsony tájékán úgy tűnt, hogy Arun, a 3 éves ázsiai elefánt borjú Bendegúz, a kispanda mögé szorul az örökbefogadási listán, az összesítés szerint 2020-ban mégiscsak őt választották legtöbben a nevelőszülők. De kik lehetnek még a legnépszerűbb örökbefogadott állatok?

Olvasom tovább...

 

2021-01-21

Ismét lehet örökbe fogadni!

Taikó már tudja: ismét lehet örökbe fogadni, weboldalunkon ismét működik az online örökbe fogadás. http://www.allatkertialapitvany.hu/orokbefogadas/

Olvasom tovább...

 

2021-01-20

Kedves mostani és leendő örökbe fogadók!

Az Állatkerti Alapítvány 1992 óta sikeresen folytatott örökbe fogadási programja bizonytalan ideig szünetel, jelenleg az állatkerti állatok örökbe fogadásával nem lehet támogatni az Állatkertet.

A héten elkezdtük a nevelőszülői kártyák postázását mindazoknak, akiknek az tavaly október 5. utáni örökbe fogadásukhoz ezt nem tudtunk biztosítani.

Megértéseteket köszönjük.

Olvasom tovább...

 

2021-01-03

Kényszerű változások

Egyelőre csak onlien lehet örökbe fogadni, és zárva tart az Állatkerti Ajándékbolt is.

Olvasom tovább...

 

2021-01-01

Mi volt tavaly, mi lesz jövőre?

„Mit van mit kivánni még/Ily áldott időben? Adjon Isten, ami nincs, Ez uj esztendőben.”

Arany János új évi jó kívánsága tökéletesen leírja 2021. évének első reggelét. Napfényes, áldott időben kérjük mindazt, ami nem adatott meg tavaly.

Olvasom tovább...

 

2020-12-27

Szolgálati közlemény

A Covid járvány miatt fennálló korlátozások ideje alatt az Állatkerti Alapítvány irodája is zárva tart, így az állatok örökbefogadása csak online módon lehetséges, postai kézbesítéssel, illetve GLS futárszolgálattal (http://www.allatkertialapitvany.hu/orokbefogadas/).

Olvasom tovább...

 

2020-12-16

Karácsonyi kézbesítések

Holló nem él az Állatkertben, de miért is ne vihetné el a csóka ezt az üzenetet? Végül is rokonok… Ahhoz, hogy Karácsonyra biztosan a címzetthez érkezzenek az állatkerti ajándékok, a következők időzítésre érdemes odafigyelni!

Olvasom tovább...

 

2020-12-15

Karácsonyi kedvencek

Bendegúz az élre tört! Arun maradt a második legkedvesebb,  Níva, Norbi, Basil, - no meg a többi rendszeres sztárunk viszont bele sem fért a karácsonyi TOP tízbe, legalább is idáig.

Olvasom tovább...

 

További oldalak: « 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 43 »

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink