Archívum

Összesen: 515 db

További oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 26 »

2016-12-06

Mai napon személyes örökbefogadást nem tudunk biztosítani!

A mai napon (2016.12.06) irodánkban szerver karbantartás miatt személyes örökbefogadást nem tudunk rögzíteni. Online felületünket a leállás nem érinti, itt továbbra is várjuk szeretettel a leendő Nevelőszülőket.

Megértésüket köszönjük.

Olvasom tovább...

 

2016-12-06

Karácsonyi örökbefogadási akció!

Akarsz egy kiscicát Karácsonyra? Válassz inkább egy nagyobbat helyette és fogadd örökbe!

Olvasom tovább...

 

2016-12-01

Áldott adventet kívánunk!

A mi ablakunk a 8. számú, ebben olvasható Alapítványunk üzenete. https://tuerchen.com/2f7C7193

A többit is érdemes kinyitni, az Etikus Adománygyűjtő szervezetnek éppen 24 tagja van. Karácsonyig minden napra jut egy kis kedves olvasnivaló.

Olvasom tovább...

 

2016-11-30

Jótékony egyetemisták

Úgy adtak ajándékot, hogy közben jótékony adományt is juttattak Alapítványunknak a BEAC sportszervezői. Az Erasmus ösztöndíjas, Budapesten tanuló diákok részére szervezett sportesemény győztesei ugyanis Ikinyát kapták nyereményül.

Olvasom tovább...

 

2016-11-17

Nálunk már majdnem karácsony van…

Előkészítettük a karácsonyi okleveleket, feltöltöttük a fénykép-készletet, halomba rendeztük a jövő évi naptárakat, s mindjárt érkezik a nyomdából a karácsonyi szórólapunk is. Hogy azok is megtudhassák, akik eddig még nem…

Olvasom tovább...

 

2016-11-16

Civil PR Díjat kapott a Front Page Communications csapata Alapítványunk segítéséért

A Magyar PR Szövetség (MPRSZ) idén először díjazott civil szervezetet támogató pro bono kampányt. A díjat a Front Page Communications csapata vehetett át azért az önkéntes munkáért, amellyel Alapítványunk népszerűsítését segítette.

Olvasom tovább...

 

2016-11-14

Havonta egy mosoly, - már a karácsonyi ajándékozás jegyében

Állatkertünk ezernyi lakója közül válogattunk ki egy tucatnyit, hogy az év minden hónapjára jusson: mosolyukkal gyönyörködtessenek, felvidíthassanak, megvigasztaljanak, - kinek mikor mire van szüksége. Akinek ez a naptár függ a falán, biztosan közelben érezheti kedvenceit.

Olvasom tovább...

 

2016-11-07

Albert élre tört

Szeptemberben megjósoltuk: Albert, a tündéri kispanda kölyök hamarosan az élre kerülhet a legnépszerűbb állatok listáján. Ez már októberben bekövetkezett, így már harmadik hónapja a kispanda család (augusztusban Auróra, szeptemberben Ambrus, októberben pedig kölykük, Albert) tagjai vezetik a leggyakrabban örökbe fogadott állatok listáját.

Olvasom tovább...

 

2016-11-03

Etikus szervezetnek bizonyultunk

Kiálltuk a próbát, büszkén jelenthetjük: Alapítványunkat felvették az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületébe, így most már papírunk is van róla, hogy etikus adománygyűjtő szervezetnek számítunk.

Olvasom tovább...

 

2016-10-15

Hazavinnéd az Állatkertet?

Egy icipicit segíthetünk benne, hiszen sokan szeretik, ha a múló pillanatot, az átélt élményeket kézzel fogható emlékekkel erősíthetik meg.

Olvasom tovább...

 

2016-10-03

TOP10, szeptember

Az Állatok Világnapján - ami hagyományosan az Állatszeretet fesztivál nyitónapja az Állatkertben - nyilvánosságra hozzuk a szeptemberi kedvencek listáját. Ismét kispanda kerül az élre, most Ambrust mutatjuk nyitóképkén, hiszen őt szerették legjobban, őt fogadták legtöbben örökbe szeptember hónapban. A többi helyezés meglepetése, hogy Nur-Nuru-Bin,(aki általában sokkal népszerűbb koala-társánál), most be sem fért a TOP10-be.

Olvasom tovább...

 

2016-09-27

Vasárnap: Nevelőszülők napja az Állatkertben

Níva örökbefogadója, az olimpiai bronzérmes, ötszörös Európa-bajnok, kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok, világbajnoki bronzérmes úszónő, Kapás Boglárka lesz a díszvendégünk a vasárnapi nevelőszülői értekezleten. Aki találkozni szeretne vele, 10 és 11 óra között teheti meg, mert Bogi a hivatalos megnyitó után távozik. Ismét edzőtáborba indul.

Olvasom tovább...

 

2016-09-25

Kainda

Hány pillanat az élet? Kinek mennyi adatott, s ki mennyit adott másoknak. Örömöt, élményt, felidézhető emlékeket.

Olvasom tovább...

 

2016-09-23

Segítenél? Önkénteseket keres Alapítványunk

Sokan segítik önkéntes munkájukkal az Álllatkertet.  Vigyáznak, hogy a felelőtlen látogatók ne etessék az állatokat, hogy ne villantsanak vakuval a szemükbe, hogy ne mászkáljanak be a lezárt területekre. Sokan segítenek Alapítványunknak is, - de szerencsére – annyi a feladat, hogy még több segítőre van szükségük.

Olvasom tovább...

 

2016-09-22

Zebra, kettős szerepben

A KRESZ-Szafarin mind a gyalogátkelő helyet jelző fekete-fehér csíkoknak, mind Zhuccerónak, az állatkert büszke zebra-csődörének jutott szerep tegnap. De szerepeltek a szurikáták, a kenguruk és az oroszlánok is, és persze az a 240 általános iskolás, akik sikerrel oldották meg a közlekedésbiztonsággal és az állatokkal kapcsolatos kérdéseket.

Olvasom tovább...

 

2016-09-15

Szülői értekezlet az Állatkertben

Minden gyakorló anyuka és apuka megtapasztalta: az osztályfőnök kiáll a katedra elé, és elmondja, hogyan is telt az elmúlt időszak az iskolában. Elmeséli, hogy a gyerekek jól haladnak a szorzótábla elsajátításában, de véigigvihogták a karének-próbát, javulás tapasztalható az iskolai menza minőségében, de átépítik a tornacsarnokot, ezért addig a parkban lesznek a testnevelés órák…

Olvasom tovább...

 

2016-09-05

Hármas holtversenyben Auróra is az élre tört

Ismét átrendeződtek az erőviszonyok a legnépszerűbb állatok örökbefogadói listáján. Nur-Nuru-Bin javított és visszakapaszkodott az élre, igaz, hogy Auróra és Norbi társaságában, hiszen hármas holtverseny alakult ki a kedvencek között.  A múlt havi második helyezett Viola viszont bele sem került a TOP 10-be.

Olvasom tovább...

 

2016-08-10

Alapítónk 150. születésnapjára

Sárga virágkoszorútól övezett 60 424 kinyomtatott név, - ez a díszes tábla Alapítványunk ajándéka a 150. születésnapját ünneplő Állatkertnek. Az örökbefogadók névsorából készült az ajándék, hiszen Alapítványunkon keresztül ők a legfőbb támogatói az Állatkertnek.

Olvasom tovább...

 

2016-08-08

Pandala az Állatkertben

Milyen állat a pandala? Hát türkizkék, a koalák és pandák távoli rokona, a Pandala-szigetcsoport névadója, amely az emberek számára láthatatlan. Pontosabban, a gyermekek beleshetnek ebbe a csodavilágba, Parádi Orsolya mesés állatkerti kalauza segítségével.

Olvasom tovább...

 

2016-08-03

TOP 10 július: változások a kedvencek között

Asha a biztos pont: ő a júliusi örökbefogadási lista élén végzett ugyanúgy, mint az első féléves összesítésben. A további helyezések terén viszont alaposan borult a sorrend. Viola, a kisvombat állhat a képzeletbeli dobogó második fokára.

Olvasom tovább...

 

További oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 26 »