Anyák napi örökbefogadás

2023-05-01

Fogadj örökbe egy állatmamát 2023. május 5-7. között és szerezz az újdonsült nevelőszülőnek örömet és plusz állatkerti élményeket!

Idén is bájos ajándékötlettel készültünk nektek anyák napjára! Meglepheted szeretteidet egy örökbefogadással, ráadásul ha egy állatmamát fogadsz örökbe a Budapesti Állatkertből, ajándék belépési lehetőség is jár mellé!

Az „Anyák napi akció” keretében a nevelőszülői kártya mellé – amely ingyenes belépésre jogosít az állatkertbe a májusi és az októberi Nevelőszülők Találkozóján – még egy állatlátogatói szelvényt is küldünk! Az állatlátogatói szelvény egyszeri, térítésmentes belépésre jogosít egy fő részére 2023. december 31-ig, így akár anyukáddal vagy nagymamáddal közösen látogathatjátok meg kedvenceiteket.

Az alap örökbefogadási csomag a következőket tartalmazza 2023. május 5-től május 7-ig, ha egy állatkerti állatmamára esik a választásod:

- oklevél a nevelőszülő nevére kiállítva

- az örökbefogadott állat életrajzi lapja

- fotó az állatkerti kedvencről

- kitűző

- nevelőszülőkártya, amely díjmentes belépést biztosít egy főre az évente kétszer megrendezésre kerülő Nevelőszülők Találkozóján 2023. május 14-én és 2023. október 1-én

+ 1 db állatlátogatói szelvény, amellyel egy fő egyszeri alkalommal díjmentesen léphet be a Budapesti Állatkertbe 2023. december 31-ig

(Prémium örökbefogadás esetén 1 db helyett 2 db állatlátogatói szelvény kerül a csomagba az akció alatt.)

A teljesség igénye nélkül adunk néhány tippet is, hogy jelenleg milyen állatanyukák élnek a Fővárosi Állat- és Növénykertben (még akkor is, ha kölykeik ma már más állatkertben élnek):

- Angele, az ázsiai elefánt

- Aurora, a kis panda

- Suki, a tapír mama

- Banu, a perzsa párduc mama

- N'yaounda és Liesel, a gorillák

- Sandra, zsiráfmama

- Gumus, a gyűrűsfarkú maki

- Cassia, a vörös oroszlánmajmocska mama

- Lulu, a szélesszájú orrszarvú

- Tücsök, a víziló mama

- Joy (Sanyi anyukája) és Pulcsi, a pingvinek

- Tina és Romy, a zebrakancák

- Isabela, a sörényes hangyász

- Iringó, a tevekanca

- Lili, a kétujjú lajhár

- Borsika, a manul

- Berni, a Bennett-kenguru

- Édua a fekete hattyú

- Hedvig, a hóbagoly

- Cumana, a brazil óriásvidra

- Dórika, az indiai sül

- MuntyÁgi, a muntyákszarvas

- Vu Vei, aranyhasú mangábé

- Marlene, a kaffer szarvasvarjú

- Buana, cebui malac mama

- Rocío, a vízidisznó

- Niva, a szibériai tigris

- Nefriti, az éji majom nőstény

Örökbefogadható állataink listájában megtalálod őket. Amennyiben kérdésed van, hogy mely állatokra vonatkozik az akciós örökbefogadás, keresd bátran munkatársainkat az elérhetőségünk valamelyikén.

Az akció a személyes és online örökbefogadásokra is érvényes.

Köszönjük, ha örökbefogadásod mellett személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlásával is támogatod az állatkerti lakókat!