Archívum

Összesen: 839 db

További oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 42 »

2022-12-23

Indigo öt éves lett

Igazi kiskamasszá cseperedett Indigo: a vagány gorillalányka először megszeppent az ünneplésére összegyűjt népes gyülekezet láttán, majd gátlásait levetkőzve birtokba vette szülinapi tortáját.

Olvasom tovább...

 

2022-12-23

Fradis hokisok Zucchero legújabb támogatói

A Fradis hokisok elhatározták, hogy örökbe fogadják Zuccherot, és e nemes cél érdekében gyűjtést is indítottak. A jótékonysági akcióba a szurkolók is beszálltak. Igaz, nem csak az állatkerti zebrákra gondoltak, hanem a hokimeccseket fekete-fehér mezben vezető bírókra is.

Olvasom tovább...

 

2022-12-21

Állatkertet a karácsonyfa alá!

Különleges karácsonyi ajándékötletre vágysz? Ajándékozz állatkerti élményt, amely az ajándékozottnak öröm, az állatkerti lakóknak pedig támogatás egyben! Idén is karácsonyi ajándékötletek tárházával készültünk az állatbarátoknak! Meríts ihletet karácsonyi ajándék tippjeinkből!

Olvasom tovább...

 

2022-12-20

Árvácskák

Hamarosan felfedjük nektek, hogy mely állatok lettek idén a legnépszerűbbek az örökbefogadók körében. Ám akadnak olyanok is, akiket idén nem választott senki, s ők is tiszteletbeli nevelőszülőket keresnek.

Olvasom tovább...

 

2022-12-20

Elefántok karácsonya

Szaloncukor helyett alma, répa és mindenféle zöldségek kerültek az elefántok karácsonyfájára, amelyet december 19-én, hétfőn délelőtt kaptak meg az elefántcsalád tagjai, az Oázis kertészet jóvoltából. 

Olvasom tovább...

 

2022-12-15

Ünnepi nyitva tartás és kézbesítési információk

Tájékoztatjuk kedves örökbefogadóinkat, hogy 2022. december 15-én, az Állatkerti Alapítvány irodája zárva tart. Cikkünkben tájékoztatást adunk arról is, hogy mikor érdemes legkésőbb örökbefogadást igényelni online, hogy még biztosan odaérjen a karácsonyfa alá az ajándék!

Olvasom tovább...

 

2022-12-15

A legszebb ajándék

Ilyenkor, karácsony táján az ember hajlamos az elérzékenyülésre. Hát még az ilyen megkereséseket olvasva!

Olvasom tovább...

 

2022-12-09

Már kapható a 2023-as állatkerti naptár!

Sokan várták már, és végre megérkeztek a 2023-as falinaptárak. Minden hónapban egy-egy állatkerti kedvenc csalhat mosolyt az arcunkra.

Olvasom tovább...

 

2022-12-08

Újra itt a karácsonyi képeslapküldő szolgálat!

Idén is a felelősségteljes szeretet ölelheti át a karácsonyt, hiszen sok rokonunkkal, barátunkkal nem tudunk együtt lenni az ünnepekkor. De széppé teheted a karácsonyt azoknak is, akikkel nem találkozol: küldj nekik karácsonyi képeslapot az Állatkertből!

Olvasom tovább...

 

2022-12-07

Fogadj örökbe idén is egy fenyőfát!

Te melyiküket fogadnád örökbe? Grincset, Kevint, Noelt, Elfiet vagy Merryt? Gyönyörű fenyőfák élnek a Fővárosi Állat- és Növénykertben, Karácsony ünnepére örökbe is fogadhatod bármelyiküket. Ez igazán környezetbarát megoldás.


Olvasom tovább...

 

2022-12-06

Nyerd meg a karácsonyi ajándékod!

Ismét karácsonyi tombolát hirdetünk, hogy segítsünk a fa alá kerülő ajándékok összegyűjtésében, és ti is segíthessetek! Aki december 1-10. között Támogatás oldalunkon egy falatka hal, egy bála széna vagy egy kis bambusz árával támogatja az állatkerti lakókat, virtuális tombolaszelvényt kap.

Olvasom tovább...

 

2022-12-04

Csupa jó gyerek volt a Mikulás renezvényünkön

Virgácsot nem is hozott, csak csokicsomagokat a Télapó azoknak a gyerekeknek, akik Alapítványunk egyik kiemelt tmogatója, a Bergmann Könyvelő Iroda Kft. rendezvényére érkeztek. A cég évek óta az Állatkertbe hozza dolgozóinak gyerekeit Mikulásváró  rendezvényre.

Olvasom tovább...

 

2022-11-21

Gorillák között

Igazán szuper programban volt részük a gorillák prémium fokozatú örökbefogadóinak az első nevelőszülői értekezleten. Nem csak a budapesti gorillákról mesélt nekik gondozójuk, hanem ugandai útjáról is, ahol természetes élőhelyükön is tanulmányozhatta a gorillákat.

 

Olvasom tovább...

 

2022-11-17

Indul a Sanyi kvíz!

Sanyi, a kalandvágyó kis pingvin közelgő születésnapja alkalmából játékos kedvű barátainknak ismét egy lehetőség: az Állatkerti Alapítvány Facebook oldalán játékot hirdetünk, amellyel három szerencsés kommentelő ajándékcsomagot nyerhet!

Olvasom tovább...

 

2022-11-07

Fogadóóra a Prémium fokozatú örökbe fogadóknak!

Igazi Prémium-programot biztosítunk az évente kétszer – májusban és októberben megtartott – nevelőszülői értekezletek mellett azoknak, akit emelt szintű támogatással, azaz minimum 15 ezer forintért fogadtak örökbe állatot Alapítványunknál.

Olvasom tovább...

 

2022-11-03

No, ebből mi sül ki?

Ezen a képen még nem túl látványos, hiszen ez még csak egy félig-sikerült próbadarabról készült. Vasárnapra viszont sokkal szebb lesz, hiszen rájöttek az elefánt-torta sütésének titkára...

Olvasom tovább...

 

2022-10-24

Borzasztó jó akció!

Halloween közeledtével legújabb állati örökbefogadás akciónk ezúttal azokról a félelmetes(nek tűnő), sokakat megborzongató állatkerti lakókról szól, akik a rémtörténetek hatására manapság a nem túl népszerű állatok közé tartoznak.

Olvasom tovább...

 

2022-10-07

Nemzedékek randevúja az Állatkertben

Akár így – nemzedékek randevújaként – is nevezhetnénk az Állatkerti Nevelőszülők Találkozóját, amelyet október 2-án rendezett meg az idén éppen 30 éves Állatkerti Alapítvány. 1992. óta – azaz Alapítványunk megalakításától kezdve – éppen egy emberöltőnyi idő telt el.

Olvasom tovább...

 

2022-09-28

Ezekért a nyereményekért érdemes tombolázni, személyesen is és online is!

A vasárnap esedékes Állatkerti Nevelőszülők Találkozója alkalmából most is duplán hirdetjük meg a tombolát! Nem csak október 2-án, az Állatkertben lehet majd személyesen tombola szelvényeket venni, hanem a korábbi virtuális nevelőszülői értekezleteken bevezetett online formában is.

Olvasom tovább...

 

2022-09-22

Készülünk az Állatkerti Nevelőszülők talákozójára

Mi már nagyon készülünk, ugye ti is, kedves nevelőszülők? Október 2-án tartjuk az Állatkerti Nevelőszülők Találkozóját, ahol sok érdekes programmal várunk!

Olvasom tovább...

 

További oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 42 »

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink