Archívum

Összesen: 808 db

További oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 41 »

2022-05-19

Köszönjük, kedves Örökbefogadók!

Köszönjük az élményt, amit szereztetek a személyes találkozással és köszönjük az adományokat is, amely lehetővé teszi, hogy támogathassuk az Állatkertet.

Olvasom tovább...

 

2022-05-09

Ezekért a nyereményekért érdemes tombolázni, személyesen is és online is!

A vasárnap esedékes Állatkerti Nevelőszülők Találkozója alkalmából most is duplán hirdetjük meg a tombolát!

Olvasom tovább...

 

2022-05-08

Tavaszi szülői értekezlet az Állatkertben

Már csak pár nap és itt a tavaszi Állatkerti Nevelőszülők Találkozója! Lesz megnyitó, szülői értekezlet, tombola, állomásjáték és persze sztárvendég!

Olvasom tovább...

 

2022-05-03

Május 15-én korán kezdünk, hogy több időnk legyen!

A tavaszi Állatkerti Nevelőszülők Napján már fél tízkor elkezdjük a programokat! Csak így jut majd elegendő idő mindenre: a nevelőszülői értekezletekre, állomásjátékra, tombolára, és persze – a sztárvendéggel való találkozásra is.

Olvasom tovább...

 

2022-04-26

Anyák napi örökbefogadás akció

Fogadj örökbe egy állatmamát 2022. április 29. és május 1. között és szerezz édesanyádnak örömet és plusz állatkerti élményeket!

Olvasom tovább...

 

2022-04-19

Egy százalék adó - száz százalék élmény

Az egy százalék adód száz százalékban hasznosul, ha az Állatkerti Alapítványt támogatod! Kérhetjük az állatkerti állatok nevében? Mert ők biztosan megérdemlik és az emberek életét is jobbá tehetik!

Olvasom tovább...

 

2022-04-15

Gorilla születésnap és kvízjáték!

Ma Lieselt, a Fővárosi Állat- és Növénykert legidősebb gorilláját köszöntjük 45. születésnapján ez alkalomból pedig egy kvízjátékkal is készültünk!

Olvasom tovább...

 

2022-04-06

Megvan a győztese a Kölyökidő az Állatkertben ismeretterjesztő vetélkedőnek

Tudjátok mit jelent a következő kifejezés: Odontomachus Monticola? Egy hangyafaj nevét. De sokkal érdekesebb, hogy ezen a csapatnéven indult a Kölyökidő az Állatkertben ismeretterjesztő vetélkedőn, amelyik megnyerte a versenyt!

Olvasom tovább...

 

2022-03-20

Nagy az öröm a kis pandáknál

Új házikókat kapott a kis panda család. Auróra, Bendegúz és Bonifác érdeklődéssel figyelte a munkát a kifutójában és hamar birtokba vette a házikókat.

Olvasom tovább...

 

2022-03-14

Sanyi, a legcukibb ajándék!

Na kinek a tappancsával bővült az állati lábnyom kollekciónk? Hát persze, hogy Sanyiéval, a felfedező kedvű kis pingvinével! Arun, Zulu és Summer után most a Sanyi adott nektek talplenyomatot a Dózsa György útra kitotyogó kis tappancsairól!

Olvasom tovább...

 

2022-03-07

Néhány önfeledt órát biztosíthatunk…

Százezrek kényszerülnek számtalan megpróbáltatáson keresztül menekülni a háború hatásai miatt szülőföldükről, - talán néhány önfeledt óra segíthet a krízis átvészelésében. Alapítványunk arra vállalkozik, hogy a segítséget nyújt a civil szervezeteknek egy állatkerti program megvalósításában.

Olvasom tovább...

 

2022-03-04

Virág helyett állatkerti élmények nőnapra!

Állatbarát kedvesednek, családtagodnak ajándékozz nőnapra egy állatot! Persze – a felelős állattartás jegyében – ne valami otthoni szőrmókot, inkább fogadj örökbe egyet az állatkert igen gazdag kínálatából!

Olvasom tovább...

 

2022-02-28

Örökbefogadási akció a Vadvilág napja alkalmából

Március 3-án, a Vadvilág napján programok sokaságával várja látogatóit az Állatkert, s Alapítványunk is örökbefogadási akcióval kedveskedik e jeles nap alkalmából azoknak, akik egy állatkerti kedvenc tiszteletbeli nevelőszülőjévé válnának.

Olvasom tovább...

 

2022-02-22

1% az állatokért, mert ők az emberek életét is jobbá tehetik

Van még néhány napjuk az egyéni vállalkozóknak, a KATA-soknak a 2021-es jövedelembevallásuk beadásáig. Sokan ilyenkor rendelkeznek arról is, hogy mely civil szervezetek javára utalják az SZJA 1%át. Kérhetjük az állatkerti állatok nevében? Mert ők biztosan megérdemlik és az emberek életét is jobbá tehetik!

Olvasom tovább...

 

2022-02-17

Nyerj állatkerti élményeket a macskák világnapján!

A macskák kétségtelenül a legnépszerűbb állatok közé tartoznak a világon, így három olyan nap is van az évben, amikor megünnepelhetjük őket - noha egy macskatartónak minden nap macskák világnapja van! 


Olvasom tovább...

 

2022-02-10

Valentin-napi akció

Bár a Valentin-nap az angolszáz országokból elterjedve vált a szerelmesek ünnepévé (Szent Valentin püspök emlékére, aki a jegyesek és a fiatal házasok védőszentje volt), nálunk is egyre növekszik kultusza. A szerelmesek ilyentájt megajándékozzák egymást: ki virággal, más csokoládéval, esetleg egy kellemes programmal. Lepd meg kedvesedet KÉT állatkerti élménnyel!

Olvasom tovább...

 

2022-01-28

Hétvégi Mackóakció!

Maci van barna, meg fehér, meg kicsit hosszú orrú, és kicsit panda…, ugye mindenki sejti már, hogy a közelgő ünnepre próbáljuk számba venni Állatkertünk medvéit. Hétvégén örökbefogadási akció a medvékre!

Olvasom tovább...

 

2022-01-26

Platina nevelőszülői vannak a kis pandáknak

Friss bambuszhajtások ételfutárral? Talán még ezt is megkapná Auróra, Bendegúz és Bonifác platina fokozatú támogatóitól: a foodpandától!

Olvasom tovább...

 

2022-01-24

Jula és Annahanna nagy útra készül

Állatkerti orangután-csapatunk két jeles tagja, Jula és kölyke, AnnaHanna hamarosan útra kel, hogy a Belgiumban lévő Pairi Daiza állatkertbe költözzön. Ezért lekerültek az örökbe fogadható állatok listájáról, de kedvelőik még néhány napig láthatják őket Budapesten.

Olvasom tovább...

 

2022-01-12

Még kapható a 2022-es falinaptár!

Vannak, akik már decemberben beszerezték, sokan karácsonyi ajándékként, de még van néhány példányunk az idei állatkerti falinaptárunkból, s most akciós áron beszerezhetetiek webshopunkban!

Olvasom tovább...

 

További oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 41 »

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink