Nappal is éjszakai örökbefogadási akció pénteken

2023-08-21

Ha „éjszakai bagoly” vagy, biztosan jól érzed magad az Állatkertek éjszakáján. Nem csak azért, mert meglátogathatod az éjjel is aktív állatokat, hanem azért is, mert milliónyi különleges látnivaló és élmény vár az Állatkertben.

 

Augusztus utolsó péntekén – immár hagyományosan – az Állatkertek éjszakájára készülünk itt, Budapesten is. Az Állatkert számos izgalmas eseménnyel, Alapítványunk pedig rendkívüli örökbefogadási akcióval. Akik augusztus 25-én valamelyik éjszakai állatunkat fogadják örökbe, azok az alapcsomag áráért Prémium csomagot kapnak: azaz plusz egy állatlátogatói szelvényt is a névre szóló oklevél, az állat életrajzi lapja, a kitűző és persze a nevelőszülői kártya mellé. (Ez utóbbi ingyenes belépést biztosít 2023. október 1-én és 2024. május 12-én az Állatkerti Nevelőszülők Találkozójára, s e mellé jár még a prémium állatlátogatói szelvény, amellyel egy éven belül bármikor ingyenesen ellátogathatsz az Állatkertbe.)

Az akció a következő állatok örökbe fogadására vonatkozik 2023. augusztus 25-én:

- az éji majmok

- a gyöngybaglyok

- hóbaglyok

- a Lyle-repülőkutyák

- uhuk

- üregi baglyok

- földimalacok

- rókakuzuk

- ecsetfarkú patkánykenguruk

- kuszkusz

- luzoni kéregpatkány

- és természetesen a vombatok, hiszen őket kiemelten is szeretnénk támogatni idén, hiszen a vombat-kifutó kibővítésére gyűjtjük az adományokat.


Az akció a személyes és az online örökbefogadásokra is érvényes augusztus 25-én.

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink