Havonta egy ezres

2023-09-12

Nem csak Samu emeli az ormányát, sajnos mi is emelni kényszerülünk. Havonta egy ezres talán nem is olyan sok, - igaz egy összegben értendő az éves kvóta. Ennyit talán ezentúl is rá tudnak szánni állataink örökbefogadói a támogatásokra.

 

Sajnos emelni kényszerülünk: az örökbefogadói alapcsomag szeptember 15-től 12 ezer forintba kerül. A névre szóló oklevél, az örökbefogadott állat életrajzi lapja és fényképe mellé plasztik kártya is jár a tiszteletbeli nevelőszülőnek, amellyel az Állatkerti Nevelőszülők Találkozójára (május második és október első vasárnapján) ingyenesen jöhetnek be az Állatkertbe és részt vehetnek a szülői értekezleten.

A prémium csomag ára is változik: 20 ezer forintért az alapcsomag szolgáltatásai mellett még egy plusz állatlátogatói szelvényt is tartalmaz. Emellett a prémium fokozatú örökbefogadók számára egy előzetesen egyeztetett időpontban fogadóórát is tartunk, ahol szűkebb körben találkozhatnak kedvencük gondozójával.

Ezentúl drágább bélyeget is kell ragasztanunk a borítékokra, mert a postai kézbesíés költségei is emelkedtek. Azok, akik nem személyes átvétellel, vagy futárszolgálttal kérik az örökbefogadási csomag kézbesítését, + 800 Ft-.ot kell felszámítanunk.

Köszönjük szépen a megértéseteket!

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink