Már csak két hét a tavaszi találkozásig!

2023-04-29

Közeleg május második vasárnapja, amely hagyományosan az Állatkerti Nevelőszülők Találkozója. Idén május 14-ére esik.

Nagy izgalommal készülünk az Állatkerti Nevelőszülők Találkozójára, remélve, hogy idén is minden rendben lesz. Sikerül jól egyeztetni a majd’ négyszáz örökbefogadott állatunk gondozójával és minden nevelőszülő megtalálja kedvence szülői értekezletének helyét és időpontját. A legnépszerűbb állatoknál két időpontban is tartunk szülői értekezleteket, hogy ne legyen túl nagy zsúfoltság. (Az érintett nevelőszülők hamarosan emailt kapnak, kérve, hogy regisztráljanak a számukra kedvezőbb időpontra.) Szervezzük az állomásjáték résztvevőit, gyűjtögetjük a tombolán kisorsolandó értékes ajándékokat. Egyeztetünk önkénteseinkkel a tennivalókról és népszerű meglepetés vendégünkkel érkezéséről.

Szóval, tennivalónk van bőven, de azért elbírunk a feladatokkal. Amiben minden barátunk segíthet: szurkoljon velünk, hogy az időjárás is kedvezzen ezen a várva várt napon, az Állatkerti Nevelőszülők Találkozóján, május 14-én! No és persze keressék meg plasztik nevelőszülői kártyájukat, hogy zökkenőmentesen és ingyenesen jöhessenek be aznap az Állatkertbe!

Kövessétek Facebook oldalunkat, ahol hamarosan jelentkezünk a részletekkel is!