Jótékonysági Retrobuli és Fergetegparty DJ Dominque-kal, a vombatokért

2023-07-27

Fergeteges hírünk van: július 16-án kezdődik a jegyek árusítása az augusztus 16-i jótékonysági Retrobulira, amelynek a bevételét a vombatkifutó korszerűsítésére fordítjuk!

Aki ott volt tavaly az állatkerti Retrobulin, az biztosan emlékszik rá. Neves támogatóink várták a közönséget örökbefogadott állatuk előtt, hogy egy-egy kedves fotóval, aláírással tegye felejthetetlenné a napot. Így találkozhattatok Demjén Ferenccel, mint a cebui disznók tiszteletbeli nevelőszülőjével, Németh Kristóffal, a tigrisek patrónusával, Oroszlán Szonjával – persze, hogy az oroszlánoknál -, Dobrády Ákossal, Gesztenye, a gyűrűsfarkú maki örökbefogadójával, vagy Szigeti Ferenccel, aki még az elefántdübörgést is felidézte a Karthagó együttes híres Requiem című számából a közönségtalálkozót követő Fergetegpartyn.

Idén is hasonlóan szuper lesz a program, köszönhetően DJ Dominique-nak, aki ismét házigazdája lesz jótékonysági rendezvényünknek, várhatóan remek hangulatot varázsol majd a Fergetegpartyn. Szintén itt lesz velünk Lajsz András vérpezsdítő koktéljaival, és persze lesz zsíros kenyér is, amellyel Alapítványunk vendégeli meg a közönséget.

Az idei jótékonysági Retrobuli bevételéből vombatvárat építünk! Pontosabban: korszerűsítjük, megnagyobbítjuk a jelenlegi kifutót. A vombatok – ezek a kedves ausztráliai erszényesek – igencsak megérdemlik a törődést: Európában egyedülálló módon jól szaporodnak a Budapesti Állatkertben. Ahhoz viszont, hogy egy új szülőpár állhasson össze és az öregecske Molly és Wally is itt maradhasson életük alkonyán, bővíteni és átalakítani kell a jelenlegi vombat kifutót.

Augusztus 16-án velünk tart 19 órakor a közönségtalálkozón:

- Keresztes Ildikó
- Balázs Andrea
- Zoltán Erika
- Németh Kristóf
- Szigeti Ferenc
- Mr. Rick
20:00 órától pedig Fergeteg Party: DJ Dominique hozza el a legjobb zenéket!

Képválogatásunkkal a tavalyi rendezvény hangulatát idézzük fel, amihez hasonló várható idén is.

Jegyek kaphatók az állatkerti jegypénztárakban, valamint online jegyértékesítési felületén.