Virág helyett állatkerti élmény nőnapra!

2024-03-04

Állatbarát kedvesednek, családtagodnak ajándékozz nőnapra egy állatot! Fogadj örökbe egyet az állatkert igen gazdag kínálatából és plusz egy belépési lehetőséget kapsz az Állatkertbe!

 

Választhatsz egy igazi cukiságot: például Samut, a bűbájos kis elefántot, esetleg Aurorát, a tündéri kis pandát. De ha kiscicára vágyik, ajándékozd meg egy nagyobbal: Agnes, a gyönyörű szibériai tigris vagy a perzsa párducok biztosan elnyeri a tetszését!

Virágküldés helyett pedig választhatsz egy csapatnyi, kecses rózsás flamingó közül, de egy rózsás kanalasgém vagy egy rózsás pelikán is örökbefogadható. Esetleg Hortenzia, az aranyhasú mangábé, vagy Fikusz, a zöldszárnyú ara - ha már virág helyett egy ilyen nemes ajándékot választasz! Ékszer helyett pedig holmi csecsebecse helyett válaszd Bizsut, a cuki szurikátát! Valójában több száz állatkerti lakó közül szemezgethetsz.

A nőnapi virágcsokor hamar elhervad, az örökbefogadással viszont egy éven át örömet szerezhetsz, ráadásul nem is egyet:

Nőnapi akciónk keretében a gáláns ajándékozót mi is megajándékozzuk: ha 2024. március 6. és 10 között között hölgynek fogadsz örökbe - legyen az feleség, menyasszony, anya, nagymama, barátnő, vagy egy kollegina -, az örökbefogadásodhoz plusz belépési lehetőséggel kedveskedünk. A díszes oklevél mellé az alap támogatási összegért prémium csomagot kapnak a leendő nevelőszülők, azaz plusz egy belépési lehetőséget a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. Az örökbefogadás nemes gesztusa nagyszerű támogatás az állatkerti lakók jólétének megőrzéséért. Az akciós örökbefogadások érvényesek személyesen irodánkban és az online örökbefogadásokra is.

A csomag a következőket tartalmazza, amennyiben nőknek kezdeményezed az örökbefogadást 2024. március 6. és 10. között:

- díszes oklevél a nevelőszülő nevére kiállítva

- az örökbefogadott állat életrajzi lapja

- fotó az állatkerti kedvencről

- kitűző

- nevelőszülőkártya, amely díjmentes belépést biztosít egy főre az évente kétszer megrendezésre kerülő Nevelőszülők Találkozóján 2024. május 12-én és 2024. október 6-án

+ 1 db állatlátogatói szelvény, amellyel egy fő egyszeri alkalommal díjmentesen léphet be a Budapesti Állatkertbe egy éven belül.


Amennyiben a prémium (20.000 Forintos adomány) örökbefogadást választod, akkor az örökbefogadási csomaghoz a 1 helyett 2 db állatlátogatói szelvényt kapsz az akció ideje alatt. Prémium örökbefogadóinkat ráadásul – nem csak az akciónkban résztvevőket – szeretettel várjuk egy fogadóórára is év közben egy előre megadott időpontban, ahol szintén meglátogathatják állatkerti kedvenceiket és találkozhatnak azok gondozóival.

Az örökbefogadás tökéletes meglepetés lehet, az ajándékozottnak öröm, az állatoknak pedig hatalmas segítség, hiszen támogatásoddal hozzájárulsz az állatkerti állatok mindennapi jólétéhez, környezetük gazdagításához.


Boldog nők napját kívánunk valamennyi női örökbefogadónknak!

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink