Vombatvárat építünk

2023-07-10

Segíts a vombatoknak, pontosabban segíts Alapítványunknak, hogy kibővíthessük a kifutójukat!

 

Mia, a Budapesten született vombatkölyök lassacskán eladósorba kerül, de azt szeretnénk, hogy ne kelljen elhagynia a szülői házat, hanem ide érkezhessen egy fess vombat-legény és itt alapíthassanak családot. Emellett szeretnénk helyet biztosítani öregecske szüleinek, Mollynak és Wallynak, hogy megszokott környezetükben tölthessék életük alkonyát.

A Budapesti Állatkert eddig is híres volt arról, hogy a vombatok, ezek az európai állatkertekben rendkívül ritkán szaporodó ausztráliai erszényesek nálunk már hat kölyköt neveltek fel! E szenzációs eredmény is jelzi állatkertészeink hozzáértését, akik folytatni szeretnék ezt a munkát, ehhez viszont a vombat kifutó bővítése szükséges.

Elkötelezett állatbarátaink segíthetnek a vombat vár átépítésében, ha támogatás oldalunkon most a vombatok számára adományoznak.

Az adományozók közül minden héten kisorsolunk két szerencsés nyertest: őket vendégül látjuk egy állatkerti sétára (előre egyeztetett időpontban), ahol a vombat-gondozókkal is megismerkedhetnek, akik sok érdekességet elárulnak számukra kedvenceikről és még meglepetést is kapnak!

Hamarosan indul „ Vombat-szombat” című akciónk is a Facebook oldalunkon, játékokkal, kvízzel, és nyereményekkel.

Támogassátok a vombatokat, hogy minél jobb – és a látogatók számára látványosabb – környezetet teremthessünk számukra itt, a Fővárosi Állat- és Növénykertben!

Vombatvár támogatásshoz kattints ide!


"Vombat-szombat" játékszabályzat

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink