Örökbefogadás gyereknapra

2023-05-26

Gyereknap alkalmából újabb állati akcióval készültünk! Legyél a tiszteletbeli nevelőszülője egy állatkerti lakónak és most plusz egy belépési lehetőséget is találsz a csomagodban! Az örökbefogadás gyereknapi ajándéknak is tökéletes választás!

 

Állatbarát gyermekednek, szeretteidnek ajándékozz gyereknapra egy állatot! Persze akár magadat is meglepheted, a lényeg, hogy a felelős állattartás jegyében ne egy otthoni szőrmókot vegyél, inkább fogadj örökbe egyet jelképesen az igen gazdag kínálatunkból, s ezzel az állatkerti kedvenceidet is támogathatod! Ráadásul ha május utolsó hétvégéjén fogadsz örökbe, plusz egy belépési lehetőséggel is kedveskedünk!

Válassz egy szőrős, tollas, pikkelyes, kétlábú, négylábú, hatlábú, soklábú vagy lábatlan kedvencet, akinek a nevelőszülője lennél te vagy akár az ajándékozott! Kiszemelhetsz egy igazi cukiságot is: például Samut, a bűbájos kis elefántot, esetleg Aurorát, a tündéri kis pandát. De ha kiscicára vágyik a leendő nevelőszülő, választhat nagyobbat is: Banu, a gyönyörű perzsa leopárd vagy a Borsika, a manul biztosan elnyeri a tetszését!

Az örökbefogadás lehet ajándék is, vagy saját részre szóló, de mindenképp egy nemes gesztus, hiszen támogatás az állatkerti lakók jólétének megőrzéséért. Az akciós örökbefogadások érvényesek személyesen irodánkban és az online örökbefogadásokra is. Honlapunkon pedig több, mint 400 állatkerti kedvenc közül lehet választani!

Az akciós alap örökbefogadási csomag (10.000 Forint) a következőket tartalmazza 2023. május 27-én és május 28-án:

- egy oklevél a nevelőszülő nevére kiállítva

- az örökbefogadott állat életrajzi lapja

- fotó a választott kedvencedről

- kitűző

- nevelőszülőkártya, amely díjmentes belépést biztosít egy főre az évente kétszer megrendezésre kerülő Nevelőszülők Találkozóján 2023. október 1-én és 2024. május 12-én

- 1 db állatlátogatói szelvény, amely 2024. május 5-ig egy fő egyszeri belépésére jogosít a Fővárosi Állat- és Növénykertbe

Prémium örökbefogadás esetén (15.000 Forint) a fentieken túl plusz 1 db állatlátogatói szelvényt kapsz, és egy meghívást az állat fogadóórájára is!

Legyen egy állatkerti „gyermeked”! Boldog gyereknapot! 

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink