Már kapható a 2023-as állatkerti naptár!

2022-12-09

Sokan várták már, és végre megérkeztek a 2023-as falinaptárak. Minden hónapban egy-egy állatkerti kedvenc csalhat mosolyt az arcunkra.

 

Immáron 12. alkalommal jelent meg az állatkerti naptár az Állatkerti Alapítvány kiadásában, amelynek megvásárlásával szintén támogathatod az Állatkertet és lakóit.

Állatkertünk ezernyi lakója közül válogattunk ki egy tucatnyit, hogy az év minden hónapjára jusson: mosolyukkal gyönyörködtessenek, felvidíthassanak, megvigasztaljanak, - kinek mikor mire van szüksége. Akinek ez a naptár függ a falán, biztosan közelben érezheti kedvenceit.

A falinaptárban szereplő állatkerti lakók közül sokan már igazi sztárok: mint például Samu, a kiselefánt, Sanyi, a kalandvágyó pingvin vagy Aurora, a tündéri kis panda. Mások népszerűségi csillagát talán éppen a 2023-as naptár röpíti magasba.

Célunk persze az is, hogy az állatkerti lakók kedves fotóikkal emlékeztessenek arra: Te is sokat tehetsz a Fővárosi Állat és Növénykert lakóinak jólétéért. Az idén 30. születésnapját ünneplő Alapítványunk segítségével jelképesen örökbe fogadhatod kedvenceidet, s adományod révén „Állatkerti Nevelőszülő” leszel, amelyet díszes – klasszikus, vagy akár karácsonyi - oklevéllel tanúsítunk. Részt vehetsz az évente kétszer megrendezésre kerülő Állatkerti Nevelőszülők Találkozóján, ahol – sok más érdekes program mellett – szülői értekezleten találkozhatsz örökbefogadott állatod gondozójával, aki beszámol kedvenced mindennapi életéről, szokásairól, esetleges csínytevéseiről.

A 2023-as falinaptár is nagyszerű ajándék lehet, segítségével a karácsonyfa alá becsempészhetünk egy kicsit az Állatkertből. A naptárak megvásárlásával is támogathatod az Állatkertet, és szebbé varázsolhatod az itt élő állatok mindennapjait!

Az állatkerti kedvencek képeivel illusztrált, 20*20 cm-es méretű, a névnapokat és a jelentősebb állatkerti eseményeket is megjelenítő 12 hónapos falinaptár ára 1.390 Ft

A naptárak megvásárolhatóak a hét minden napján az Alapítvány irodájában az Állatkert nyitva tartási idejében vagy megrendelhető webshopunkon is.

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink