Kézbesítési információk és ünnepi nyitvatartás

2023-12-14

Mikor érdemes legkésőbb örökbefogadást igényelni online, hogy még biztosan odaérjen a karácsonyfa alá az ajándék? Személyes átvétellel meddig lehet átvenni a csomagot? Mikor vagyunk nyitva? Fontos információk ünnepi nyitvatartásunkról és a kézbesítési lehetőségekről.

 

Röviden: az év minden napján nyitva vagyunk, s mindenre van megoldás!

A decemberi hónapban két nap kivételével 9 órától 16 óráig várjuk az örökbefogadókat a Főbejárat melletti, utcáról is megközelíthető irodánkban, s természetesen ez idő alatt kerülnek feldolgozásra a személyes és online örökbefogadások is.

Online ügyintézésnél lehetőséget biztosítunk az örökbefogadási csomag személyes átvételére is, de a kézbesítést lehet kérni postai vagy a még gyorsabb módon, GLS futárszolgálattal is.

Az ünnepi időszakra jellemző, kiemelkedően nagy számú küldemények miatt a postai kézbesítés tovább tarthat a szokásosnál, ezért javasoljuk online örökbefogadóinknak, hogy amennyiben a postázást választják érdemes minél hamarabb elintézni a pár perces folyamatot. Munkatársaink minden nap dupla gőzerővel teljesítik az online kérelmeket, de sajnos a postai kézbesítés időtartamára nincs ráhatásunk, azon túl, hogy a sikeres fizetést követően mi egy napon belül postára adjuk a küldeményt.

Örökbefogadóink gyorsabb kézbesítési lehetősége a GLS futárszolgálattal történő szállítás, amely során a csomag a sikeres fizetéstől számítva 2-3 nap alatt célba ér. Hogy biztosan a karácsonyfa alatt legyen december 24-én az ajándék, javasoljuk, hogy az online örökbefogadás legkésőbb december 21-én, a kora délelőtti órákban mindenképp érkezzen be az Állatkerti Alapítványhoz. Sikeres tranzakció esetén még aznap átadjuk a futárnak a csomagot, így a GLS december 22-én kézbesíti, tehát szentestére megérkezik az ajándék. Személyes átvétel esetén persze azonnal átadjuk az örökbefogadási csomagot, még december 24-én délelőtt is!

 

Ünnepi nyitva tartásunk pedig a következőképp alakul:

december 1-23: 9-16

december 24: 9-13

december 25-30: 9-16

december 31: 9-13

2024. január 1-től is várjuk szeretettel az örökbefogadókat irodánkban az Állatkert nyitvatartásával megegyező időben.

Mindenkinek meghitt karácsonyi készülődést kívánunk!

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink