Július 1-től érvényes

2024-06-30

Samura bíztuk, - legyen ő a hírnökünk: adományozóink megértését kérjük.

Legnépszerűbb adománygyűjtési programunk, az állatkerti állatok örökbe adásának feltételein egy picit változtatni kényszerülünk: július 1-től azok válhatnak állataink tiszteletbeli nevelőszülőivé, akik legalább 15 ezer forintot adományoznak Alapítványunknak, s ezzel az Állatkertnek. Ők az örökbefogadási csomagban található plasztikkártyával ingyenesen léphetnek be a tavaszi és az őszi Állatkerti Nevelőszülők Találkozójára, részt vehetnek a szülői értekezleteken, ahol közvetlenül a gondozóktól kaphatnak friss információkat kedvenceik mindennapi életéről. Az örökbe fogadást díszes oklevéllel, az állat életrajzi lapjával és fényképével tanúsítjuk, és a nevelőszülői kártyával 10 %-os árkedvezményre jogosultak az állatkerti ajándékboltban.

A Prémium örökbefogadás feltételei is változtak: 25 ezer forintot kérünk azoktól, akik plusz egy állatlátogatói szelvényt és egy rendkívüli fogadó órát is szeretnének az alap örökbefogadási csomagon kívül.

A GLS kézbesítés ára is változik: 2100 Ft-ért viszi házhoz a csomagküldő szolgálat 48 órán belül a kért csomagokat.

Talán nem kell külön magyarázkodnunk: az utóbbi időben minden drágább lett. Ameddig tudtuk, késleltettük az emelést, de most már lépnünk kellett.

Megértéseteket kérjük.