Jótékonysági Retrobuli és Fergetegparty DJ Dominque-kal, a vombatokért

2023-07-27

Fergeteges hírünk van: július 16-án kezdődik a jegyek árusítása az augusztus 16-i jótékonysági Retrobulira, amelynek a bevételét a vombatkifutó korszerűsítésére fordítjuk!

 

Aki ott volt tavaly az állatkerti Retrobulin, az biztosan emlékszik rá. Neves támogatóink várták a közönséget örökbefogadott állatuk előtt, hogy egy-egy kedves fotóval, aláírással tegye felejthetetlenné a napot. Így találkozhattatok Demjén Ferenccel, mint a cebui disznók tiszteletbeli nevelőszülőjével, Németh Kristóffal, a tigrisek patrónusával, Oroszlán Szonjával – persze, hogy az oroszlánoknál -, Dobrády Ákossal, Gesztenye, a gyűrűsfarkú maki örökbefogadójával, vagy Szigeti Ferenccel, aki még az elefántdübörgést is felidézte a Karthagó együttes híres Requiem című számából a közönségtalálkozót követő Fergetegpartyn.

Idén is hasonlóan szuper lesz a program, köszönhetően DJ Dominique-nak, aki ismét házigazdája lesz jótékonysági rendezvényünknek, várhatóan remek hangulatot varázsol majd a Fergetegpartyn. Szintén itt lesz velünk Lajsz András vérpezsdítő koktéljaival, és persze lesz zsíros kenyér is, amellyel Alapítványunk vendégeli meg a közönséget.

Az idei jótékonysági Retrobuli bevételéből vombatvárat építünk! Pontosabban: korszerűsítjük, megnagyobbítjuk a jelenlegi kifutót. A vombatok – ezek a kedves ausztráliai erszényesek – igencsak megérdemlik a törődést: Európában egyedülálló módon jól szaporodnak a Budapesti Állatkertben. Ahhoz viszont, hogy egy új szülőpár állhasson össze és az öregecske Molly és Wally is itt maradhasson életük alkonyán, bővíteni és átalakítani kell a jelenlegi vombat kifutót.

Augusztus 16-án velünk tart 19 órakor a közönségtalálkozón:

- Keresztes Ildikó
- Balázs Andrea
- Zoltán Erika
- Németh Kristóf
- Szigeti Ferenc
- Mr. Rick
20:00 órától pedig Fergeteg Party: DJ Dominique hozza el a legjobb zenéket!

Képválogatásunkkal a tavalyi rendezvény hangulatát idézzük fel, amihez hasonló várható idén is.

Jegyek kaphatók az állatkerti jegypénztárakban, valamint online jegyértékesítési felületén.


 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink