Húsvéti örökbefogadás idén is!

2024-03-25

Hallottál már a húsvéti elefántról vagy zsiráfról, esetleg tigrisről, gorilláról? Jobb helyeken ők helyettesítik a húsvéti nyuszikat!

 

Számos előnyük is van: például nagyobb tojásokat tudnak tojni, több ajándékot elbírnak, és ami a legfontosabb: senkinek nem jut eszébe otthon tartani őket, mint néhány szerencsétlen sorsú húsvéti nyuszit, akik sorsa az ünnepek után bizony gyorsan megpecsételődik.

Ne vegyél élő nyulat, fogadj helyette örökbe egy állatkerti állatot, mindenki jobban jár. A nyuszik megmenekülnek, az élmények megsokszorozódnak, hiszen örökbe fogadott állatod a legjobb helyen van az állatkertben, s Te a Nevelőszülők Találkozóin pedig tájékoztatást is kapsz a gondozóktól az állatod hogylétéről. 

Most húsvét alkalmából akciót hirdetünk:

2024. március 26-tól április 1-ig Alapítványunk örökbefogadási akcióval kedveskedik e jeles ünnep alkalmából azoknak, akik egy állatkerti kedvenc tiszteletbeli nevelőszülőjévé válnának vagy örökbefogadást ajándékoznának szeretteiknek!

A húsvéti örökbefogadási akció alatt mindegyik állatkerti állat örökbefogadásához plusz belépési lehetőséggel kedveskedünk! Az örökbefogadás lehet ajándék is, vagy saját részre szóló, de mindenképp egy nemes gesztus, hiszen támogatás az állatkerti lakók jólétének megőrzéséért. Az akciós örökbefogadások érvényesek személyesen irodánkban és az online örökbefogadásokra is.


Az alap, 12.000 forintos örökbefogadási csomag a következőket tartalmazza 2024. március 26-tól április 1-ig:

- oklevél a nevelőszülő nevére kiállítva

- az örökbefogadott állat életrajzi lapja

- fotó az állatkerti kedvencről

- kitűző

- nevelőszülőkártya, amely díjmentes belépést biztosít egy főre az évente kétszer megrendezésre kerülő Nevelőszülők Találkozóján 2024. május 12-én és 2024. október 6-án

+ 1 db állatlátogatói szelvény, amellyel egy fő egyszeri alkalommal díjmentesen léphet be a Budapesti Állatkertbe egy éven belül

(Prémium fokozatú örökbefogadóink, akik legalább 20.000 Forintos adományösszegért fogadják örökbe kedvencüket, 2 db állatlátogatói szelvényt kapnak és egy előre szervezett fogadóórára is eljöhetnek.)

 

Örökbefogadási akciónk célja felhívni a figyelmet, hogy egy otthonra megvásárolt élő nyuszi nem játékszer, hosszú évekre való elköteleződést jelent a felelős gazdáktól, és a tapasztalatok sajnos arra vallanak, hogy a húsvétra vásárolt nyuszifülesek döntő többsége - a nem megfelelő tartási körülmények miatt - elpusztul. De a felelős embereknek is lehet igazi, élő nyuszija, ha örökbe fogadja Állatkertünk valamelyik - az üregi nyulak fajához tartozó - példányát. Kázmér, Kende, s a közönségszavazással elnevezett Mogyoró, Kalán és Béla is várja az örökbefogadók jelentkezését. 

De természetesen lehet egy saját kis elefántod, tigrised, zsiráfod is, és még több száz állatkerti lakó közül is választhatsz!

Képeslapküldő szolgáltatásunk pedig most is üzemel, ha szeretteidet egy cuki húsvéti képeslappal szeretnéd meglepni! Bármelyiket is választod, mindkét lehetőséggel hozzájárulsz támogatásoddal az állatkerti lakók jólétéhez.

Válassz többszáz állatkerti lakónk közül ITT!

Húsvéti képeslapküldéshez pedig kattints IDE!

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink