Fogadóóra a Prémium fokozatú örökbe fogadóknak!

2022-11-07

Igazi Prémium-programot biztosítunk az évente kétszer – májusban és októberben megtartott – nevelőszülői értekezletek mellett azoknak, akit emelt szintű támogatással, azaz minimum 15 ezer forintért fogadtak örökbe állatot Alapítványunknál.

 

Kicsit megújítjuk a 30 éves Alapítványunk örökbefogadói programjának egyik legkedveltebb tartozékát: a Prémium fokozatú nevelőszülőknek ezentúl nem csak szülői értekezletet szervezünk évente kétszer, a májusi és októberi Állatkerti Nevelőszülők Találkozóján, hanem még egy alkalmat biztosítunk számukra: egy fogadóórát. Ezen már lényegesen szűkebb körben találkozhatnak kedvencük gondozójával, így még bensőségesebb körülmények között érdeklődhetnek örökbe fogadott állatuk hogylétéről. Ezeket a fogadóórákat állatonként külön-külön napokon szervezzük (tehát nem lesz olyan sokadalom, mint az októberi és májusi rendezvényeinken és nem lesznek plusz programok sem), de az adott napon a prémium fokozatú örökbefogadók szintén ingyenesen léphetnek be az Állatkertbe a nevelőszülői kártya felmutatásával.

Az első Fogadóórát a gorillák prémium fokozatú nevelőszüleinek tartjuk, az érintetteket emailben értesítjük az időpontról. A nevelőszülői kártyájukat az adott napra érvényesítjük, - tehát az ingyenes belépéshez el kell hozniuk magukkal. (Ha kísérővel jönnének, az ő számukra természetesen meg kell váltaniuk a belépőjegyet.)

Reméljük, hogy a most indítandó Fogadóóra programunk is népszerű lesz és hozzájárul ahhoz, hogy Prémium fokozatú örökbe fogadóink még inkább szoros kapcsolatot ápolhassanak kedvencükkel.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink