A közönségtalálkozó után jégeső a Retrobulin

2023-08-17

Az egyik szemünk sírt, a másik nevetett - de az az igazság, hogy végül a sírás győzött. A Retrobuli remekül indult, sokan látogatták meg kedvenc állataiknál sztárvendégeinket, de sajnos viharos véget ért az este.

 

Kezdetben még csak örömkönnyekre és meghatottságra gondoltunk - hogy ilyen sokan jöttek el rendezvényünkre, találkozni sztárvendégeinkkel: Keresztes Ildikóval, Németh Kristóffal, Zoltán Erikával és Szigeti Ferenccel és hogy együtt bulizzunk DJ Dominique lemezlovassal a vombat vár újjáépítéséért. De a rendezvényünk csúcspontján – amikor is sztrávendégeink produkciói kezdődtek, viharfelhők kezdtek tornyosulni és az égiek vették át az irányítást, nem néhány könnycseppet hullatva, hanem egyenesen tengernyi zuhéval. Bakó Kriszti, Állatkertünk csodás hangú énekesnője még el tudta énekelni magyar szöveggel Louis Amstrong szívbemarkoló dalát a csodálatos világról, de az őt követő Zoltán Erika első dala végén leszakadt az ég: óriási felhőszakadás és jégeső vetett véget az örömteli szórakozásnak.

Nagyon sajnálunk mindenkit, aki bőrig ázott aznap este az Állatkertben, reméljük hogy mindenki épségben hazaért és azt is, hogy DJ Dominique és az RHS DJ Team hangtechnikai berendezései sem szenvedtek maradandó károsodást a beázás következtében. Köszönünk mindenkinek mindent még egyszer, - borzasztóan sajnáljuk, hogy a temérdek jószándék és munka nem csúcsosodhatott ki egy fantasztikus közös bulizásban. (Esőnapot, sajnos nem tudunk rendezni.)

Reméljük, hogy jövőre nem csak a művészek, nem csak a közönség, hanem az időjárásfelelős is velünk lesz!

A vombatok nevében hálásan köszönjük a művészeknek, a stábnak és persze nektek, hogy eljöttetek!


 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink