Hírek

Összesen: 69 db

További oldalak: « 1 2 3 4

2020-10-13

Balu mázlista

Balu igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen immár ezüst fokozatú támogatója is van! A C&C Laboratory Kft. szakembereinek nem csak legújabb termékük, az UW Premium Medvebalzsam kapcsán jutnak eszükbe az állatok.

Olvasom tovább...

 

2020-10-11

Sikeres volt az őszi nevelőszülői értekezlet is

Épp egy hét telt el és mindmáig kapjuk a köszöneteket a virtuális nevelőszülői értekezlet kapcsán. Pedig mi tartozunk köszönettel minden örökbe fogadónak, hogy kitartanak az Állatkert mellett ezekben a nehéz időkben is.

Olvasom tovább...

 

2020-10-04

„Uram, tégy engem a te békéd eszközévé…”

Ma az Állatok világnapja van, Assisi Szent Ferenc, az állatok védőszentje halálának emlékére. Ma tartjuk az Állatkerti Nevelőszülők Napját (sajnos csak virtuálisan), megköszönve az örökbe fogadóknak, hogy ők valóban a felelős állattartás hívei.

Olvasom tovább...

 

2020-10-01

Ezekért a nyereményekért érdemes tombolázni!

Minden szimbólikus falat husi, bála széna vagy kosárka banán, amit a Támogatás oldalunkra ( http://www.allatkertialapitvany.hu/tamogatas/) utaltok, egy tombola jegyet ér ötszáz forintonként. A Virtuális tombolán még azok is játszhatnak, akik személyesen nem tudnának eljönni az október 4-i Állatkerti Nevelőszülők Napjára.

Olvasom tovább...

 

2020-09-27

A virtuális szülői értekezlet részletes programja

Visszaszámlálás indul: még hatot kell aludni a virtuális szülői értekezletig! Ideje, hogy közreadjuk, mire is számíthattok október 4-én.

Olvasom tovább...

 

2020-09-26

Boldog szülinapot, Golo!

Ma, azaz szeptember 27-én van a 40. születésnapja Golonak, a gorillahímnek. Isten éltessen ezüsthátú!

Olvasom tovább...

 

2020-09-25

TOP 10

Arun, mindenek felett! Amióta megszületett, szinte mindig az élen állt a legnépszerűbb állatok listáján.

Olvasom tovább...

 

2020-09-24

Virtuális tombola: Egy falatka állatkert

Szeretnél egy családi hétvégét egy szuper hotelben? Vagy egy óriás plüssfigurára vágysz? Esetleg kertészeti utalványra, ismeretterjesztő könyvekre, kozmetikai ajándékcsomagra vagy szabaduló szobás programra vágysz? Bármelyiket megnyerheted…

Olvasom tovább...

 

2020-09-23

Kölyökidő az Állatkertben

Ismét egy jó hír: Alapítványunk elnyert egy támogatást, az Agrárminisztérium Zöld Forrás pályázatán. Ennek keretében egy újabb izgalmas, ismeretterjesztő vetélkedőt rendezünk,"Kölyökidő az Állatkertben" címmel.

Olvasom tovább...

 

További oldalak: « 1 2 3 4

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink