Hírek

Összesen: 46 db

További oldalak: « 1 2 3

2022-12-15

Ünnepi nyitva tartás és kézbesítési információk

Tájékoztatjuk kedves örökbefogadóinkat, hogy 2022. december 15-én, az Állatkerti Alapítvány irodája zárva tart. Cikkünkben tájékoztatást adunk arról is, hogy mikor érdemes legkésőbb örökbefogadást igényelni online, hogy még biztosan odaérjen a karácsonyfa alá az ajándék!

Olvasom tovább...

 

2022-12-15

A legszebb ajándék

Ilyenkor, karácsony táján az ember hajlamos az elérzékenyülésre. Hát még az ilyen megkereséseket olvasva!

Olvasom tovább...

 

2022-12-08

Újra itt a karácsonyi képeslapküldő szolgálat!

Idén is a felelősségteljes szeretet ölelheti át a karácsonyt, hiszen sok rokonunkkal, barátunkkal nem tudunk együtt lenni az ünnepekkor. De széppé teheted a karácsonyt azoknak is, akikkel nem találkozol: küldj nekik karácsonyi képeslapot az Állatkertből!

Olvasom tovább...

 

2022-12-07

Fogadj örökbe idén is egy fenyőfát!

Te melyiküket fogadnád örökbe? Grincset, Kevint, Noelt, Elfiet vagy Merryt? Gyönyörű fenyőfák élnek a Fővárosi Állat- és Növénykertben, Karácsony ünnepére örökbe is fogadhatod bármelyiküket. Ez igazán környezetbarát megoldás.


Olvasom tovább...

 

2022-12-06

Nyerd meg a karácsonyi ajándékod!

Ismét karácsonyi tombolát hirdetünk, hogy segítsünk a fa alá kerülő ajándékok összegyűjtésében, és ti is segíthessetek! Aki december 1-10. között Támogatás oldalunkon egy falatka hal, egy bála széna vagy egy kis bambusz árával támogatja az állatkerti lakókat, virtuális tombolaszelvényt kap.

Olvasom tovább...

 

2022-12-04

Csupa jó gyerek volt a Mikulás renezvényünkön

Virgácsot nem is hozott, csak csokicsomagokat a Télapó azoknak a gyerekeknek, akik Alapítványunk egyik kiemelt tmogatója, a Bergmann Könyvelő Iroda Kft. rendezvényére érkeztek. A cég évek óta az Állatkertbe hozza dolgozóinak gyerekeit Mikulásváró  rendezvényre.

Olvasom tovább...

 

További oldalak: « 1 2 3

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink