Webshop

Könyvek, amiket szeretünk< vissza

Legjobb jóbarátom

Cikkszám:

Ezzel a könyvvel összegyűjthetted azokat a barátaidat, akikkel a gyermekkorod vidám perceit töltöd, vagy tölteni szeretnéd. Akár egy új barátság kezdete is lehet!
88 remekül megtervezett oldalon szerepel a saját oldalad, illetve a többi oldalon a barátaid tudnak, vicces, kedves és fontos kérdésekre válaszolni, helye van a kívánságoknak, és egy jóbaráti fotónak is!
Add a barátod kezébe, töltse ki, és juttassa vissza számodra, hogy újabb barát tölthesse ki. Így, ha nagy leszel, és a régi pajtásodra gondolsz, látni fogod őket, és valószínű, hogy el is fogod tudni érni őt!
Nekünk, és biztosan neked is, fontos a természet és az állatok védelme. Szeretnénk megismertetni veled néhány nagyon veszélyeztetett állatot. Az könyv bevételének egy részét az állatok védelmére fordítjuk. Te is gondold át, mit tudsz tenni az állatokért és a természetért a mindennapjaidban!
Megismerheted a természet körforgását, az évszakok csodálatos ritmusát!
Ezt a könyvet nagy szeretettel és örömmel készítettük el, megrajzolásához egy neves gyermekkönyv illusztrátort, Egri Mónikát kértük fel, aki számos gyerekkönyv szerzője és illusztrátora.
Szeretnénk, ha ez a könyv téged is éppen olyan szeretettel és örömmel töltene el, mint bennünket, amikor megalkottunk!

Méret:

3 500 Ft/db KOSÁRBA >

 

 

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink