Virtuális tombola: Egy falatka állatkert

2020-09-24

Szeretnél egy családi hétvégét egy szuper hotelben? Vagy egy óriás plüssfigurára vágysz? Esetleg kertészeti utalványra, ismeretterjesztő könyvekre, kozmetikai ajándékcsomagra vagy szabaduló szobás programra vágysz? Bármelyiket megnyerheted…

 

A tavaszihoz hasonlóan, ősszel is lesz virtuális tombola, hiszen az Állatkerti Nevelőszülők Napját október 4-én nem rendezzük meg személyes részvétellel, e vírusveszélyes időben. A közkedvelt tombolát azonban nem kell kihagyniuk a nyereményre vágyóknak!  

Az októberi Állatkerti Nevelőszülők Napjának többi eseményéhez hasonlóan a tombola is virtuális lesz. Mától tombolajegyeknek számítanak a honlapunkon a „Támogatás” fül alatt megjelenő felületen utalt adományok. http://www.allatkertialapitvany.hu/tamogatas/. Minden 500 forintnyi támogatás egy tombolajegyet ér: aki tehát „egy falatnyi husit” ad a tigrisnek, az egy virtuális tombolajegyet kap, egy bála szénáért két jegyet, egy rakomány banánért 4 jegyet írunk jóvá számára a sorsoláson. Ezeket az adományokat külön kezeljük, és az email-cím alapján azonosítjuk a befizetőket.

A virtuális tombola-jegyek vásárlási időszaka szeptember 24-én 8 órától október 4-én 20 óráig tart. Az elektronikus sorsolást október 5-én ejtjük meg, a nyertesek nevét és nyereményüket még aznap közöljük a facebook oldalunkon, és a támogatói oldalon megadott email címükön vesszük föl velük a kapcsolatot.

A megnyerhető ajándékok részletes listáját hamarosan közöljük.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink