Virtuális nevelőszülői értekezlet

2020-05-05

Május 17-én az Állatkerti Nevelőszülők Napját idén sajnos csak virtuálisan tarthatjuk meg. Az örökbe fogadók azért nem maradnak program híján azon a napon sem, sőt kedvenceiket is meglátogathatják, persze csak az Állatkert újra nyitása után.

 

Május második vasárnapján – hagyományosan – az állatkerti nevelőszülőket ünnepeljük.   Ezen a napon szabad bejárásuk van az Állatkertbe, - hiszen az örökbefogadási csomagban kézhez kapott nevelőszülői kártya ingyenes belépést biztosít számukra az év két kitüntetett napján, a májusi és az októberi Állatkerti Nevelőszülők Napján. Az idén májusit sajnos csak virtuálisan tarthatjuk meg, október 4-én viszont remélhetőleg már nem lesz akadály.

Szeretnénk némileg „kárpótolni” azért az örökbe fogadókat, mert május 17-én nem kereshetik fel az Állatkertet! Az Állatkert vezetésének jóváhagyásával megváltoztatjuk a nevelőszülői kártyán kódolt május 17-i időpontot: azaz az állatkert újra nyitása után egy tetszőlegesen választható időpontban (2020. december 31-ig bezárólag) térítésmentesen látogathatják meg kedvencüket. Ez a változtatás természetesen nem befolyásolja az október 4-i Állatkerti Nevelőszülők Napjára szóló ingyenes belépési lehetőséget.)

Május 17-én – ha nem is bonyolíthatjuk le teljesen – az Állatkerti Nevelőszülők Napjának szokásos teljes programját, virtuálisan azért néhány szülői értekezletet megtartunk. Facebook oldalunkon találkozhattok a legnépszerűbb állatok gondozóival, akik beszámolnak arról, hogyan is telik védenceik napjai mostanában.  

A Virtuális nevelőszülői értekezlet részletes programjával hamarosan jelentkezünk.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

Bronz fokozatú támogatóink