Virágcsokor helyett

2018-02-28

Állatbarát kedvesednek nőnapra ajándékozz állatot! Persze – a felelős állattartás jegyében – ne valami otthoni cukiságot, inkább fogadj örökbe egyet az állatkert igen gazdag kínálatából!

 

Választhatsz egy igazi cukiságot: például Kunkorit, a cukormókust, Arunt, a bűbájos elefánt kölyköt, Sheshe-t, a növendék zsiráfot, vagy a játékos jegesmedvék egyikét, Belijt vagy Szerijt. De ha kiscicára vágyik, ajándékozd meg egy nagyobbal: Niva, a gyönyörű szibériai tigris biztosan elnyeri a tetszését, kiskutya helyett pedig egy tündéri prérikutyát (Javier).

Lehet ajándékod egy gyönyörű madár is: egy díszes pávakakas például, de ha ragaszkodsz a virágos asszociációkhoz, akkor légyen az egy rózsás kakadu (Enikő), esetleg egy rózsás törpepapagáj (Adrika), rózsás kanalasgém (Rose) vagy pelikán (Bianka vagy Lili). Az állatok nevei is árulkodóan kedvesek, ugye?

A nőnapi virágcsokor hamar elhervad, az örökbefogadással egy éven át örömet szerezhetsz, hiszen díszes oklevél igazolja, hogy kedvesed egy állatkerti állat tiszteletbeli nevelőszülője.

Nőnapi akciónk keretében pedig a gáláns ajándékozót mi is megajándékozzuk: plusz egy meghívót adunk a májusi és az októberi nevelőszülői értekezletekre. Az egész napos állatkerti programra tehát mindketten (ingyen) eljöhettek, közösen örülve a nőnapi meglepetés hosszú távú emlékének. Az akció - természetesen - március 8-ig tart.