Új nevelőszülői kártyánk van!

2019-08-14

Ugye milyen szép lett? Új támogatóink, az állatkerti állatok örökbefogadói már ilyen plasztikkártyával jöhetnek a nevelőszülői értekezletre.

 

Az állatkerti állatok örökbe fogadói - tiszteletbeli nevelőszülei – részére évente kétszer (októberben és májusban) egész napos rendezvényt szervezünk. Az Állatkerti Nevelőszülők Napján tartjuk a szülői értekezleteket is, amikor mindenki találkozhat az örökbe fogadott állata gondozójával, megtudhat tőlük mindenféle érdekességet és intimitást kedvencük mindennapjairól, - a találkozó éppen olyan mint egy igazi szülői értekezlet, csak nem kell előtte izgulni, hogy milyen jegyek állnak az osztálynaplóban, vagy van-e valami ismeretlen bejegyzés a nebuló ellenőrző könyvében.

Az állat örökbefogadásakor – az oklevél mellett – rögtön megkapják a tiszteletbeli nevelőszülők az Állatkerti Nevelők Napjára szóló ingyenes belépési lehetőséget biztosító plasztikkártyát is, ami az eddigi nyomtatott „Meghívót” váltja fel. Biztonságosabb, könnyebben kezelhető, - és ugye, mennyivel szebb, mint a korábbi?

Az idei őszi NevelőszülőK Napja október 6-án lesz, új örökbefogadóink itt próbálhatják ki új plasztikkártyájukat. (Azok, akik még korábban, papír alapú meghívóval kapták meg az örökbefogadási csomagot, természetesen azzal léphetnek be a rendezvényre).

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink