TOP 10, ABC-sorrendben

2018-04-06

Legalább is a lista elején: Arun, Auróra, Bandita az első három helyen, de még Cezi is ott van a márciusi TOP tízben. S az abc-sorrenden túl, már Indigo, az alig egy hete nevet kapott gorilla-baba  is megkezdte a felkapaszkodást a leggyakrabban örökbe fogadott állatok listájára.

 

Arun, a kis elefánt változatlanul magasan vezet a legnépszerűbb állatok listáján, s márciusban visszakapaszkodott a képzeletbeli dobogó becses második fokára Auróra, a korábban sokszor listavezető kispanda. A harmadik helyet Bandita, a bemutatós mosómedve szerezte meg, - úgy látszik sokan kedvelték meg  a Varázshegy Állatok akcióban című programjában.

A leggyakrabban örökbefogadott állatok márciusi listájának negyedik-ötödik helyét megosztva birtokolja a két fenséges nagyragadozó: Basil a hím oroszlán és Niva, a tigrishölgy. Amint növekszik, úgy csökken a népszerűsége a tavaly született zsiráfborjúnak, Sheshe immár a hatodik helyre csúszott vissza. A TOP 10 maradék helyein szintén holtverseny van: Cezi, a perzsa párduc, Viola, a vombat, Gombóc Artúr, a gyűrűsfarku maki, valamint Indigó, a decemberben született gorillababa osztozkodnak a hetedik-tizedik helyen.  Indigó „karrierje” egyébként igencsak ígéretes, hiszen alig egy hete  kapott nevet és már ott szerepel a leggyakrabban örökbe fogadott állatok élmezőnyében.

A csapatverseny nem hozott meglepetéseket: az elefántok változatlanul az élen állnak, zsiráfok és a pingvinek egyaránt a másodikok. A hosszúnyakúaknál hat állatot, a pingvineknél pedig 16 egyedet lehet örökbe fogadni. Így talán érthető, hogy sokfelé „szórnak” a népszerűséget jelző örökbefogadási adatok.

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

Bronz fokozatú támogatóink