Titokzatos ajándék: Arun, a kiselefánt nevelőszülője lett Tina Turner!

2018-12-07

A Budapesti Állatkert egyéves kiselefántja világhírű nevelőszülőt kapott! Egy titokzatos, a neve elhallgatását kérő rajongó örökbefogadta a RockNagyi születésnapjára Arunt.

 

A különleges ajándékot az Állatkerti alapítvány futárral küldte el még november 26-án Tina Turner svájci lakóhelyének városi postahivatalába, egy speciális irányítószámra. Természetesen Arun nem volt a csomagban… Ő itt maradt Budapesten az anyukája mellett, hiszen az örökbefogadás csak jelképes nevelőszülőséget jelent. Az Alapítványtól kapott információ szerint gyakori, hogy barátok, rokonok egy-egy kedvenc állat örökbefogadásával lepik meg hozzátartozóikat különféle alkalmakra.

Ilyen világhírű nevelőszülőjük még nem volt, azonban arra volt már példa, hogy egy népszerű személynek egy rajongója ajándékozott örökbefogadást. Michelisz Norbert is így lett egy szibériai tigris nevelőszülője.

Arról egyelőre nincs hír, Tina Turner miként fogadta a különleges ajándékot, de mivel köztudomásúlag kedveli az elefántokat, valószínűleg nagyon örült a meglepetésnek.