Terepszemléztek a Tesók!

2017-07-13

Király Linda és Viktor gyermekkorukban jártak utoljára az Állatkertben, - bár a kapcsolat azóta sem szűnt meg, hiszen Linda néhány éve örökbe fogadta Tanjat, az akkori jegesmedvét. Most szívesen jöttek Vastag Tamással együtt, hogy az augusztus 23-i Sztártesók az állatkertben koncert előtt új benyomásokat szerezzenek az állatokról és lakóhelyükről.

 

Melyik lehetett az izgalmasabb? Kézben tartani egy óriáskígyót? Megismerkedni az örökmozgó Rudival, az ormányosmedvével, vagy megcirógatni egy vízilovat?

Esetleg szelfizni egy uhuval, vagy szemezni a zsiráfokkal, miközben azok hosszú nyelvüket nyújtogatva kuncsorognak egy kis csemegéért?

Vendégeink szerint páratlan élményt nyújtott az állatokkal való közvetlen találkozás. Mint ahogyan – biztosak vagyunk benne – egyedülálló élmény lesz az augusztus 23-i koncert is. A Zenés Állatkerti esték záróbuliján ugyanis – Alapítványunk 25. születésnapjának alkalmából – jótékonysági koncertet ad Király Linda és Viktor, Tóth Gabi és Vera valamint Vastag Csaba és Tamás.   

A három testvérpár még soha nem szerepelt együtt, így valóban ráillik a programra: csak itt, csak most, és csak azoknak, akik kedvelik a zenéjüket - és ugye, nagyon sokan vagyunk ilyenek...