Támogatóink TalálkoZoo-ja

2017-06-16

Halimádók jegyében rendeztük meg az idei TalálkoZoo-t, - azt a rendezvényt, amelyen Alapítványunk a kiemelt támogatói számára mond köszönetet áldozatvállalásukért, egy izgalmas, esti állatkerti program keretében.

Jegesmackók, óriásvidrák, kavargó pirájacsapat , no meg kecses táncot lejtő LED-halak… Ők vállalták vendégeink szórakoztatását a TalálkoZoo-n. Ezen a hagyományos rendezvényünkön – évente legalább egy alkalommal – nem kérünk mást támogatóinktól, mint hogy érezzék jól magukat. Ilyenkor mi szeretnénk adni: egy exkluzív állatkerti élményt, egy finom vacsorát, s alkalmat arra, hogy némi kötetlen beszélgetéssel egymással is megismerkedhessenek barátaink.

A „halimádó-program” keretében megmutattuk a víz alatt táplálkozó jegesmacikat, a jutalomfalatért parádézó óriásvidrákat, az akvárium lakóinak szépséges világát és egy különleges produkciót is: a LED-halak táncát.

A Ledpuppets formáció fiatal művészei fantasztikus beleérzéssel mosták egybe az akváriumokon belüli látvánnyal világító figuráik mozgását.

Gyönyörű, halas dekorációtól övezve a Japánkertben remek halászlét kóstolhattak vendégeink (köszönet a finom ízekért Kovásznai Szász Bélának és csapatának, valamint Lévai Ferenc kurátorunknak), s Lajsz András izgalmas koktéljai igazán kellemes befejezésül szolgáltak.

Reméljük – talán nem ok nélkül -, hogy mindenki komolyan vette a búcsúzkodásnál: „Jövőre, veletek, ugyanitt”. (Vagy az Állatkert valamely másik érdekes helyszínén, hiszen minden évben kitalálunk valami meglepetés-programot kiemelt támogatóinknak).