Támogasson minket klikkeléssel!

2010-02-15

Állítsa be kezdőlapjának a www.keresve.hu/allatkertialapitvany oldalt!
Adományozzon nekünk a kattintásával!

A keresve.hu egy olyan – Google motorral hajtott – nonprofit linkgyűjtemény, amely adományozói felület is egyben. Az adományozási lehetőség mellett egy teljes körű webkeresőt is tartalmaz az oldal.

Az új adományozási modellt kihasználva Önnek nem kerül pénzébe az Állatkert támogatása. Állítsa be az Állatkerti Alapítványt támogatottként, látogassa naponta többször a www.keresve.hu/allatkertialapitvany oldalt, és ezzel többször szavazhat ránk.

Mindez úgy lehetséges, hogy az oldal meglátogatásával automatikusan szavaznak a látogatók a kiválasztott szervezetre. A Világfejlesztési Alapítvány napi reklám és egyéb bevételét a rendszerben aznap megtalálható szervezetek között szétosztják a szavazati aránynak megfelelően. Egy nap többször is van lehetőség szavazásra; minden egyes oldalletöltést egy-egy szavazatként regisztrálnak. Ha Ön beállította alapítványunkat, a szavazatait folyamatosan számolják minden látogatásnál, egészen addig, amíg más szervezetet nem választ. Miután beállította, hogy melyik szervezetnek szeretne gyűjteni, kérjük, hogy mindenképpen állítsa be kezdőlapjának az oldalt, hogy a program megjegyezze döntését és beállításai megmaradjanak!

Az oldal infrastrukturális hátterét a Google biztosítja, ahogyan a keresőt is a Google üzemelteti, így a megszokott, világszínvonalú szolgáltatást használhatja adományozás közben a keresve.hu-n.

Miért látogassa a www.keresve.hu/allatkertialapitvany oldalt?
- adni jó
- ingyenes
- kedvenc nonprofit szervezetét támogatja
- garantált Google minőség, hiszen az oldalon a keresést a Google biztosítja

Kérjük, használja a www.keresve.hu/allatkertialapitvany oldalt!